Reviews and expert opinion eOldal

Jabran Kundi
Jabran Kundi
Website Development Expert
Eoldal.hu is a Chinese website creation tool that has been around for more than 10 years. You can select a domain or bring your domain to build a website using this simple and easy software. Whether you want an e-commerce site for your retail store, a personal website to publish your story or an online gallery to display your photos, Eoldal offers special packages to meet your specific needs.

User reviews

Based on 1 reviews in 1 languages
2.0
Filter by
Language
  • Magyar (1)
Sort by
Newest
  • Newest
  • Oldest
  • Best
  • Worst
Be the first user to leave a review about eOldal in English!
Write a Review
You can read user reviews in other languages
Reply to review
Reply
Visit eOldal
en
Error
onClick="trackClickout('event', 'clickout', 'Vendor Page - Visit User Reviews', 'eoldal', this, true);"
View 1 reply
View %d replies
Marossi Edina
Hungary
2.0
olcsó húsnak híg a leve...

Az eoldal weboldal tervező és működtető oldal. Magánemberként megfelelő alternatívának tűnik, mert kedvező 7ezer forint éves díjjal működtethető, nem szükséges programozói ismeret, mert a kezelőfelület hasonlóan működik, mint egy szövegszerkesztő. Eddig nézve ez nagyszerű is lehetne... de nem az. 10 éve indult ez a webkészítő oldal... Látszik, hogy akkor alaposan megtervezték, fejlesztették, átgondolták mindezt. DE kb. 5 éve hozzá nem nyúltak a felülethez... még fizetős verzióban is a design teljesen elavult... az ember választhat a nagyon rossz, az ósdi és a kevésbé ósdi között. Az ósdi weboldaldesign-ok miatt gondot okoz az oldal mobilos megjelenítése.... a design nem alkalmazkodik megfelelően a mobil-megjelenítéshez, elcsúszik, rosszul tördelt, a fotók, a felületek nem megfelelő módon látszanak. A technikai háttért biztosító ügyfélszolgálat egy vicc! Az emailre az esetek 99%-ban soha nem érkezik érdemi válasz az automata "fogadtuk üzenetét és jelentkezünk" válaszon kívül. Ügyintézőt elérni nem lehet... A megadott telefonszámon munkaidőben is csak egy üzenetrögzítő válaszol... ahonnan visszahívás sosem érkezik. Mint említettem az eoldal igazán jó is lehetne. Hiánypótló abban, hogy egyszerű laikusként is fenntarthatok és a saját arculatomra tervezhetek egy weboldalt programozói ismeretek nélkül. Remek szolgáltatás lehetne, ha valóban foglalkoznának vele... de sajnos évek óta nem teszik, és ez minden módon érződik a szolgáltatáson. Elavul, ellaposodik, elszürkül... Nagy kár érte.

January 20, 2020

Comparison

How does eOldal match up to the competition?

Wix Compare 4.9 Compare
Squarespace Compare 4.8 Compare
eOldal Compare 4.2 Compare
Google Sites Compare 3.1 Compare

Bottom line on eOldal

Eoldal is a decent website builder, but it won’t give you the full set of features you’ll get with the top website builders like Wix.

Eoldal.hu is a Hungarian website creation tool that has been around for more than 10 years. You can select a domain or bring your domain to build a website using this simple and easy software. Whether you want an e-commerce site for your retail store, a personal website to publish your story or an online gallery to display your photos, Eoldal offers special packages to meet your specific needs.

The packages include a free version, Plus package for personal use, Business package for professional use, and eShop package for those interested in creating their own online shop. You can try any package free for 30 days to get a feel for the services offered.  To set up your personal or professional website, just choose from one of the ready-made templates and then edit the font, colors, background, header, logo, etc. to suit your personal requirements.

Eoldal.hu also offer web analytics tools that allow users to manage their site and keep a track of monthly traffic and their trends. You may add additional tools such as comments section, contact page, social media buttons, etc. to get feedback from your existing and prospective customers.  Eoldal.hu understands that website visitors come from different mediums – their websites can be easily adapted for mobile devices like laptop, tablet and smartphone.

It is worth mentioning the solid technical and customer support offered at eoldal.hu. If you have questions, you can contact their agent for technical assistance via email or phone. There is also a contact form where you can describe your specific requirements or questions and send it to the Eoldal team.

If you’re not sure Eoldal is right for you, read our rundown of the best website builders to learn about better options.

Jabran Kundi
Jabran Kundi
Jabran Kundi is a blogger, a web developer, and a passionate writer. He loves to talk about the web.

eOldal Alternatives

Wix
4.9
Over 500 professionally designed templates
Read Review
SITE123
4.7
Build a website in three simple steps
Read Review
Squarespace
4.7
Beautiful collection of customizable templates
Read Review
WordPress
4.7
The most powerful and versatile site builder
Read Review
55595