1. Website Planet
  2. >
  3. Blog
  4. >
  5. Sådan forbinder du et domæne og installerer WordPress på 000webhost
Vores uafhængige forskningsarbejde og ærlige anmeldelser finansieres delvist af kommissioner, som vi modtager, når du køber via vores hjemmeside.

Sådan forbinder du et domæne og installerer WordPress på 000webhost

Mark Holden

000webhost tilbyder både gratis og billige shared hosting-abonnementer. De er et datterselskab af Hostinger, så selvom vi taler om et budgetmærke, får du adgang til et relativt robust sæt funktioner og omfattende support, hvis du vælger at blive en betalende kunde.

Læs denne artikel for en trinvis vejledning til at forbinde et domæne og installere WordPress på 000webhost. Det er en super nem proces, især i betragtning af at det er en gratis host. Der er stor sandsynlighed for, at du, efter at have læst guiden, vil have lyst til at lære mere om 000webhost’s funktioner, support, priser og så videre.

Sådan forbinder du et domæne og installerer WordPress på 000webhost

Efter at have gennemgået en gnidningsfri kontooprettelse, var jeg spændt på blive komme i gang med at skabe min WordPress-hjemmeside. Så snart jeg logget ind, var det klart og tydeligt, hvor jeg skulle navigere hen for at opsætte min konto. Det er bare om at rulle ned på siden og klikke på Setup. Nemt!

How to Connect a Domain and Install WordPress on 000webhost-image1

Så snart jeg havde klikket Setup, blev jeg ført til det første trin i en tretrinsproces. Det første, jeg skulle gøre, var at vælge et domæne. I stedet for at købe et nyt valgte jeg at bruge en af mine egne.

How to Connect a Domain and Install WordPress on 000webhost-image2

Det andet trin var at vælge, om jeg ville bruge min eksisterende registrator eller overføre domænet. Jeg valgte at beholde mit domæne med GoDaddy og at mappe min DNS til 000webhost.

How to Connect a Domain and Install WordPress on 000webhost-image3

Jeg blev også spurgt, hvor jeg ønskede at gemme mine data. Jeg kunne vælge mellem datacentre i Holland, Litauen, U.S.A. eller Singapore (hvis du er usikker, er det altid bare at vælge den placering, der er tættest på dig). Hele processen var enormt brugervenlig, og guiden på skærmen førte mig gnidningsfrit gennem trinnene.

Den næste side, jeg blev ført til, er en absolut livredder for begyndere. I stedet for at skulle lede rundt omkring i velkomstmails efter instruktioner til, hvordan man mapper domænet, blev hele processen klarlagt på én simpel og overskuelig side. Det gjorde livet så meget nemmere for mig.

How to Connect a Domain and Install WordPress on 000webhost-image4

Så snart jeg havde opdateret mine navneservere på GoDaddy, klikkede jeg tilbage til 000webhost og klikkede Setup. Den sidste fase af installationsprocessen var at installere WordPress, hvilket ligeledes var utroligt let.

How to Connect a Domain and Install WordPress on 000webhost-image5

Du vælger bare Install WordPress, og følger instruktionerne på skærmen. Endnu engang en tretrinsproces, der bad mig om at oprette et brugernavn, adgangskode og hjemmesiden. Det var overstået på få sekunder.

How to Connect a Domain and Install WordPress on 000webhost-image6

Jeg ville normalt installere Cloudflare CDN, men dette koster ekstra hos 000webhost, så jeg valgte at droppe det indtil videre.

En behagelig opsætningsproces

Jeg har testet en hel del hjemmesideopsætninger hos forskellige hosts, men det her må simpelthen være en af de bedste, især for begyndere. Det var let, intuitivt og visuelt behageligt. Følg simpelthen trinnene i installationsguiden, og inden for et par minutter står du med en splinterny WordPress-installation på dit helt eget domæne.

Hvis du foretrækker en host med flere funktioner og værktøjer egnet til webudviklere, er 000webhost nok ikke det bedste valg – overvej i stedet Digital Ocean eller Vultr.

Hvis du dog (ligesom mig!) er blevet glædeligt overrasket over, hvor let det er at komme i gang med 000webhost, kan du med fordel læse den fulde anmeldelse.

Bedøm denne artikel
4.4 Brugere som har 34 stemt

Nogle kommentarer?

Krævede felter Maximal length of comment is equal 80000 chars Minimumslængde for kommentar er 100 tegn
0 ud af minimum 100 bogstaver

Relaterede indlæg

Vis flere relaterede indlæg

Vi gennemser alle brugerkommentarer inden for 48 timer for at sikre, at de er skrevet at rigtige mennesker som dig. Vi er glade for, at du fandt indlægget brugbart - og ville sætte pris på det, hvis du ville dele det med flere.

Del denne blog post med venner og kollegaer med det samme:

Vi er sikre på det vil være nyttigt for andre brugere. Vores team kontrollere anmeldelsen og godkende den indenfor.

En gang om måneden får du tilsendt interessante og indsigtsfulde tips, tricks og råd til at forbedre din hjemmesides præstation og dermed nå dine mål for digital marketing!

Så glad for, at du kunne lide det!

Del med dine venner!