Sådan annullerer du din konto hos DigitalOcean 2019

Sådan annullerer du din konto hos DigitalOcean 2019

Mark Holden
Mark Holden
09 August 2019
16

Hvis du vil vide mere om DigitalOcean og deres annulleringspolitik, før du tilmelder dig, så læs endelig videre. Er du klar til at oprette en konto hos DigitalOcean? Så klik her for at få det bedst mulige tilbud.

DigitalOcean leverer cloud-hosting til mere end en million webudviklere i 195 lande over hele verden. Men de er ikke den rette host for alle!

Hvis du har besluttet dig for at annullere din konto hos DigitalOcean, er det måske fordi, du er træt af manglen på kundeservice, eller måske vil du bare have en mere begyndervenlig vært såsom SiteGround.

Klik her for at læse om vores anbefalede alternativer.

Denne artikel tager dig trin for trin igennem den simple annulleringsproces.

Hurtig-guide: Sådan annullerer du din konto hos DigitalOcean

  1. Slet alle dine droplets (sørg for at gemme dine data andetsteds).
  2. Gå til kontrolpanelet, og vælg Account.
  3. Scroll ned til Deactivate Account.
  4. Vælg Deactivate Account, og klik for at bekræfte.

Min oplevelse med at annullere min konto hos DigitalOcean

DigitalOcean tilbyder, ligesom andre  cloud-baserede hostingtjenester, der ikke er managed, en pay-as-you-go-model. Mens dette betyder, at du kun betaler for de ressourcer, du rent faktisk har brugt, betyder det også, at du ikke kan få refusion.

Der er altså ingen pengene-tilbage-garanti og ingen refusionspolitik. Nada. Men det er virkelig nemt at annullere din konto. Det kan gøres 100% gennem administratorpanelet.

Først skal du sørge for, at du har slettet alle dine droplets (husk at gemme dine data et andet sted om nødvendigt, da dette er irreversibelt!)

Sådan annullerer du din konto hos DigitalOcean 2019

Da det er en ret seriøs ting at slette sine droplets, bliver du bedt om at bekræfte denne beslutning på flere forskellige skærme. Det er dog såre simpelt, og du skal bare følge instruktionerne på skærmen.

How to Cancel Your Account with DigitalOcean-image2

Når du har fjernet dine droplets, så vælg Account i det øverste højre hjørne, og scroll ned til Deactivate Account.

How to Cancel Your Account with DigitalOcean-image3

Vælg Deactivate Account, og bekræft.

How to Cancel Your Account with DigitalOcean-image4

Det var faktisk hele processen. Det er lige så simpelt som at tilmelde sig og kan gøres med et par klik.

Ideelt set ville jeg gerne have anmodet om en refusion for mit forbrug (jeg havde brugt $1,03), mens jeg testede tjenesten. Men da support-systemet ikke fungerede, var det dog helt umuligt at komme i kontakt med nogen. I det mindste var beløbet, jeg måtte af med, i mit tilfælde så lille, at det ikke gjorde så meget.

De bedste alternativer til DigitalOcean

Er det tid til en ny webhost? Så sørg for at kaste et blik på vores topanbefalinger.

  • Hvis du foretrækker managed hosting, kan Cloudways være en ideel løsning for dig.
  • Hvis du er på jagt efter en mere begyndervenlig vært, bør du helt sikkert læse mere om Hostinger.
  • SiteGround er endnu en fremragende vært. De er begyndervenlige og tilbyder også cloud-hosting (såvel som nogle andre attraktive hosting-planer).

Simpelt og ligetil – men du får ingen support

Det var lige så let at annullere min konto, som det var at opsætte den. Uden muligheden for at kontakte kundeservice var der imidlertid intet, jeg kunne have gjort i tilfælde af, at jeg var stødt på et problem. Det eneste, jeg kan sige, er, at det da er heldig, at grænsefladen er så brugervenlig, for ellers ville det være ekstremt frustrerende.

Hvis du er på udkig efter førsteklasses cloud-hosting og ikke har brug for kundesupport, kan du læse vores fulde anmeldelse af DigitalOcean for at lære mere om deres funktioner og prissætning.

16 bifald
Giv artiklen et bifald, hvis du fandt den nyttig!

Nogle kommentarer?

0 ud af minimum 100 bogstaver
Krævede felter Maximal length of comment is equal 80000 chars Minimumslængde for kommentar er 100 tegn

Med blot én e-mail om måneden kan du hæve dine kompetencer til et helt nyt niveau.

Tilmeld nu!

Vi gennemser alle brugerkommentarer inden for 48 timer for at sikre, at de er skrevet at rigtige mennesker som dig. Vi er glade for, at du fandt indlægget brugbart - og ville sætte pris på det, hvis du ville dele det med flere.

Del denne blog post med venner og kollegaer med det samme:

We check all comments within 48 hours to make sure they're from real users like you. In the meantime, you can share your comment with others to let more people know what you think.

En gang om måneden får du tilsendt interessante og indsigtsfulde tips, tricks og råd til at forbedre din hjemmesides præstation og dermed nå dine mål for digital marketing!

So happy you liked it!

Share it with your friends!

© 2019 WebsitePlanet.com. Alle rettigheder reserveret