We rangschikken providers op basis van grondige tests en onderzoek, maar houden ook rekening met feedback van onze lezers en onze commerciële overeenkomsten met providers. Deze pagina bevat affiliatelinks.Openbaarmaking van advertenties

Vistaprint Review 2024 – Gratis met een DIKKE adder onder het gras

Andrea Schlottman Andrea Schlottman Grafisch Ontwerpster

De logo maker van Vistaprint wordt geadverteerd als gratis, maar het is alleen gratis als je bedrukte merchandise bestelt via Vistaprint. Als je toch al van plan was om bij Vistaprint te bestellen, dan is deze logo maker geen slechte keuze. Zo niet, dan zou ik op zoek gaan naar een betere optie om een logo te ontwerpen. Lees verder om mijn aanbevelingen te zien. Anders zou ik op zoek gaan naar een betere optie voor logo-ontwerp, zoals het inhuren van een professionele logo-ontwerper voor slechts $ 5 op Fiverr.

Overzicht

💎Type dienstDoe-het-zelf logo maker
🚀Gratis uit te proberenJa
💲Startprijs$20.00
📁Bestandsformaten3 PNG's in verschillende afmetingen en 1 vector-formaat PDF-bestand
🔄Gratis revisiesNee
Shared Reseller Dedicated Cloud WordPress

Ret god, men ikke fantastisk (og ikke nødvendigvis gratis)

Vistaprint Logo Maker review - homepage screenshot

I næsten ligeså lang tid som internettet har eksisteret, har Vistaprint været markedsleder inden for on demand-print af alle slags markedsførings- og reklameformater. Med Vistaprints gratis logoværktøj, kan du designe et nyt logo og bestille printet merchandise, alt sammen fra samme skærm. Virksomheden tilbyder også et hjemmesideværktøj.

Før jeg fortsætter, skal jeg dog lige forklare hagen: dit logo er kun gratis, hvis du køber printet merchandise gennem Vistaprint. For faktisk at downloade dine logofiler og bruge dem selv, skal du betale (mere om det senere).

Vistaprints hjemmeside, som er fra Holland, er tilgængelig på 15+ sprog, herunder:

 • English
 • Spansk
 • Tysk
 • Japansk
 • Hollandsk
 • Finsk
 • Svensk
 • Italiensk

Desværre kunne jeg ikke bruge nogen specielle tegn i mine logodesign, ikke engang latinsk-baserede tegn som ñ og ć. Jeg testede rumænsk, spansk, japansk og tysk…og specielle fejl gav mig fejl hver gang. En supportagent fra Vistaprint fortalte mig, at specielle tegn kan burges, men de skal indtaste på et specialtastatur for det pågældende sprog. Det er meget underligt hvis det er sandt, men jeg kunne ikke rigtig teste hendes påstand.

Redaktørens bemærkning: Jeg testede det, og det passer ikke. Specialtegn vises som spørgsmålstegn i logoet.

Hvis du alligevel betaler for et logo, får du nok et bedre resultat ved at ansætte en professionel designer på Fiverr, hvor du kan få et tilpasset logo, lavet kun til dig, for kun $5. Du får intet problem med at finde en designer, som kan arbejde med skrifttyper på dansk.

Funktioner og brugervenlighed

Nogenlunde skabeloner med ret gode tilpasninger

Vistaprints logoværktøj tilbyder et bibliotek af foruddefinerede logoskabeloner. Alle ser de samme skabeloner, så platformen prøver ikke rigtig at forstå hvad din forretning handler om. På plus-siden, betyder det at du kan komme i gang hurtigt – hvis du vil, kan du bare skrive dit virksomhedsnavn og et slogan (i det sekundære tekstfelt), og se alle mulighederne. Du kan også filtrere efter en specifik logostil fra valg som ”Traditional”, ”Elegant”, ”Retro” osv.

På den dårlige side, får du nogle meget irrelevante resultater. Et pianokeyboard-logo til en skadedyrsvirksomhed? Ja, jeg så det med mine egne øjne. For at gøre det helt klart, anbefaler jeg at bruge muligheden for at søge efter et specifikt ikon.

Vistaprint logo maker screenshot - Search icons

Som du kan se fra skærmbilledet, er logoskabelonerne fine nok. De er ikke grimme, men de ser ret generiske og forældede ud. Og der er kun omkring 120 skabeloner i alt, så udvalget er ikke godt.

For at få et bedre og mere unikt logo, bør du bruge et værktøj i højere kvalitet, såsom Wix Logo Maker, som bruger AI-teknologi til at generere personliggjorte logoer, baseret på din branche og stilpræferencer. Endnu bedre er det, at du kan få et helt tilpasset logo fra en professionel designer på Fiverr fra kun $5.

For at se hvordan disse og mange andre logotjenester sammenlignes, kan du læse min kollegas fantastiske logodesignplatforms-konkurrence. Han testede de største udbydere på markedet for værdi, kvalitet og brugervenlighed. Og det handlede om noget – han skulle ikke bare skrive en artikel, han ledte efter det nye officielle logo til Website Planet.

Du kan kreativt tilpasse dit logo

Når du vælger en logoskabelon du kan leve med, bliver du præsenteret for et simpelt redigeringsvindue. Træk-og-slip-brugerfladen er intuitiv og meget nem at forstå. Du kan uden problemer flytte, ændre størrelse på og rotere objekter.

Udover redigeringsværktøjet med træk-og-slip-funktion, er der to andre gode funktioner ved Vistaprints logoværktøj:

 • Du kan tilføje et ubegrænset antal ikoner til et enkelt logo. (Jeg tilføjede ti, før jeg besluttede at jeg nok havde bedre ting at lave).
 • Du begrænses ikke til blot dit virksomhedsnavn og -slogan, når det kommer til tekst. Du kan tilføje op til fire tekstfelter til dit logo.

Du kan selvfølgelig også lave standardlogotilpasningerne, såsom at ændre farver og skrifttyper. Menuerne og udvalgsprocessen er begge ret normale – hverken gode eller dårlige.
Vistaprint logo maker screenshot - Logo editor

Du kan bestille print-merchandise med det samme

Da print er Vistaprints kerneservice, er det ingen overraskelse, at printmulighederne er integreret i logoværktøjet. Når du har designet dit logo, kan du med det samme tilføje det til alle typer printet merchandise:

 • Postkort
 • T-shirt
 • Bannere
 • Kopper
 • Kuglepenne
 • Visitkort
 • Klistermærker
 • Produktlabels

Så længe du printer dit logo på Vistaprint-produkter, skal du ikke betale noget for selve logoet. Men du skal selvfølgelig betale for produkterne. Og hvad vigtigere er, er dine logofiler (PNG, JPG osv.) ikke inkluderet i købet. Så selvom du teknisk set ikke betaler for dit logo, får du ikke rigtig logoet.

Du kan downloade brugbare filer (hvis du betaler)

Hvis du ikke vil printe på Vistaprint-produkter (eller vil bruge dit logo et andet sted), kan du oprette en gratis Vistaprint-konto og betale et engangsgebyr for at downloade dit logo. Du får:

 • 3 PNG-filer i forskellige størrelser
 • 1 PDF i vektorformat

Da det PDF-filen er en vektorfil, kan du skalere logoet uendeligt op, uden at miste kvaliteten. Det betyder, at du kan printe dit logo i enhver størrelse. Du kan også både bruge logoet personligt og kommercielt, uden nogen begrænsninger. (Men bemærk at du generelt ikke kan påråbe dig trademarks eller ophavsretten for dit logo, da andre Vistaprint-kunder kan lave lignende designs med de samme skabeloner og ikoner).

Prissætning og support

Dit logo er billigt, men ikke gratis

Igen er den største hage ved Vistaprints ”gratis” logoværktøj er, at dit logo aldrig rigtigt er gratis. Du betaler enten for printet merchandise, eller betaler for at downloade dine logofiler, eller begge dele. Begge muligheder er billige nok, men de er helt klart ikke gratis.

Du kan betale med Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diners Card International eller PayPal. Hvis du er i USA og vil gå helt retro, kan du endda sende en fysisk check eller en pengeordre.

Der er en potentiel faldgruppe ved Vistaprints logoværktøj. Du kan foretager ændringer efter du har købt dit logo, men du skal betale for det igen, for at downloade den nye version.

Masser af muligheder for kundesupport

Vistaprint logo maker screenshot - Contact us
Som du kan se, tilbyder Vistaprint mange måder at kontakte support på. Telefon og livechat tilbydes i mange timer (men ikke 24), og mailsupport er tilgængelig 24/7. Jeg e-mailede supportteamet med mine spørgsmål omkring specielle tegn og logoredigering, og kan bekræfte at jeg fik et svar inden for de lovede 24 timer.
Vistaprint logo maker screenshot - Support email
Der er også et Vistaprint kundeplejecenter (basalt set en side med ofte stillede spørgsmål), men ingen af spørgsmålene drejer sig om logoværktøjet. Så hvis du har spørgsmål omkring dit logo, skal du nok kontakte supporten.

Tarieven

Vergelijking

Hoe weegt Vistaprint Logo Maker op tegen de concurrentie?

Fiverr Logo DesignVergelijkenOnze score4.9Vergelijken
Wix Logo MakerVergelijkenOnze score4.9Vergelijken
Vistaprint Logo MakerVergelijkenOnze score4.2Vergelijken
Logo Design GuruVergelijkenOnze score2.9Vergelijken

Vistaprint Logo Maker Review: conclusie

Ikke dårligt hvis du vil have Vistaprint-produkter, men ellers…

Hvis du vil have et helt gratis logoværktøj, er Vistaprint ikke det rette værktøj for dig. Du skal enten betale for printede produkter, eller betale for dine logofiler – Der er virkelig intet gratis valg. Medmindre du er 100% sikker på at du vil bruge Vistaprint til dine printbehov, kan du finde bedre og mere kreative logoværktøjer på markedet til lignende eller lavere priser, såsom Tailor Brands eller Looka.

Ellers kan du bare gå på Fiverr og få dit logo lavet af en designspecialist, og endda for mindre penge end du ville bruge på at downloade dit logo fra Vistaprint.

Fordele
 • Gode muligheder for logotilpasning
 • Meget begyndervenligt redigeringsværktøj
 • God integration med print
 • Skalerbare vektorfiler inkluderet (hvis du betaler for at downloade dit logo)

Ulemper
 • Generisk-udseende logoskabeloner
 • Kun gratis hvis du bestiller printmerchandise
Andrea Schlottman Andrea Schlottman
Andrea is een ervaren content writer, copywriter en redactrice met speciale interesses in grafisch ontwerp, duurzame ontwikkeling, reizen en literatuur. Ze komt oorspronkelijk uit Texas en heeft over de hele wereld gewoond. Ze maakt regelmatig reizen om nieuwe plaatsen te ontdekken en familie in Japan te bezoeken.
2.3
Gebruikersbeoordelingen
Gebaseerd op 3 beoordelingen in 3 talen
Wees de eerste Nederlandse gebruiker die Vistaprint Logo Maker beoordeelt
Gebruikersreviews zijn niet geverifieerd
Schrijf een beoordeling
Je kunt gebruikersbeoordelingen in andere talen lezen
Reageer op de review
Reageren
Bezoek Vistaprint Logo Maker
reply
nl
Fout
onclick="trackClickout('event', 'clickout', 'Visit User Reviews', 'vistaprint-logo-maker-review', this, true );"
View 1 reply
Bekijk %d antwoorden
Vista Print Logo review

I made a nice logo for Vistaprint. However, I was not able to use it on my website, etc. What is the use? I went through all that trouble creating my logo and they did not even give me an option to purchase it. However, I was able to purchase business cards, t shirts, etc. with the logo on it. I would love to be able to you the logo on my website, socail media, etc. So, the 1 star is for all the trouble of not allowing me to use the logo outside the Vistaprint website.

avatar
Kalifa, VS
04 December 2022
1
Delen met gezinDelen met meerdere gebruikersDeskundige ondersteuningBack-upSlimme synchronisatiePersoonlijke oplossingZakelijke oplossingOpties voor teamsOffline mappenBestandsgeschiedenis en herstel
Vistaprint Logo Maker Alternatieven
Fiverr Logo Designers: de beste prijzen
Onze score
4.9
De laagste prijzen voor een professioneel ontwerp
Lees review
Wix Logo Maker: beste gratis DIY-tool
Onze score
4.9
Gratis logo voor niet-commercieel gebruik
Lees review
Looka: beste AI-logogenerator
Onze score
4.8
Krachtige wizard kan honderden logo-opties genereren
Lees review
DesignCrowd: beste PRO-ontwerpers
Onze score
4.7
Houd wedstrijden en ontvang bij elke aanvraag meer dan 30 ontwerpen
Lees review
1248674
Beste aangepaste logo'simage

Ontvang een aangepast logo voor slechts $ 5!

Huur binnen enkele minuten een professionele ontwerper in