1. Website Planet
  2. >
  3. Blog
  4. >
  5. Sådan opretter du en ny konto hos SiteGround

Sådan opretter du en ny konto hos SiteGround

Hendrik Human Hendrik HumanWebhostingekspert
SiteGround er et populært valg når det kommer til administreret WordPress-hosting, da virksomheden tilbyder attraktive opstartspriser samt en lang liste over fantastiske funktioner.

Virksomheden tilbyder et udvalg af abonnementer til brugere på alle niveauer, fra den erfarne udvikler, til en den nyeste nybegynder. Jeg ville gerne finde ud af, om tilmeldingsprocessen også var begyndervenlig.

Spoiler alert! Min tilmelding gik ikke så godt som jeg havde håbet på. Læs videre for at se hvorfor. Jeg gennemgår hele processen, trin for trin.

For at finde ud af om SiteGround er besværet værd, bør du læse min komplette SiteGround-anmeldelse.

Sådan opretter du en ny konto hos SiteGround

Jeg besluttede mig for at tilmelde mig en af SiteGrounds WordPress-abonnementer. Der er tre at vælge imellem, når det kommer til WordPress-hosting, og du kan klikke på ”Sammenlign WordPress-abonnementer” nederst på siden, for at se en komplet funktionssammenligning.

Bemærk at der er forskel mellem de “særlige priser” og den faste normale pris.

How to Create a New Account with SiteGround-image1

Når du har besluttet dig for, hvilket abonnement du vil have, skal du klikke på knappen “Vælg abonnement” for at gå videre til næste trin. Her kan du vælge at indtaste et domæne, hvis du allerede ejer et, eller registrere et nyt (husk at prisen kan være forskellig, afhængigt af hvad du vælger).

Desværre tilbyder SiteGround ikke gratis domæner med deres abonnementer.

How to Create a New Account with SiteGround-image2

Du kan gå tilbage og ændre dit abonnement når som helst – du skal bare klikke på “Vælg abonnement”.

Selvom domæneregistreringsprocessen er hurtig og nem kan en ulempe være, at de ikke foreslår alternativer, hvis det domæne du har indtastet, ikke er tilgængeligt. Det kan gøre registreringen af et domæne til lidt af en gætteleg.

Klik på “Fortsæt” for at gå videre til næste trin. Her skal du indtaste du dine kontooplysninger og personlige oplysninger – intet ud over det sædvanlige.How to Create a New Account with SiteGround-image3

Nedenunder oplysningsafsnittet, skal du indtaste dine betalingsoplysninger. Bemærk, at virksomheden kun tager imod VISA, MasterCard og Discovery.
  • I feltet “Købsoplysninger”, er der en række vigtige ting at huske:
  • Kontroller at det viste abonnement er det rigtige.
  • Kontroller det foreslåede datacenter – det nærmeste ledige center er automatisk valgt for dig, men du kan klikke på ikonet for at ændre det, hvis du ønsker det.
  • Bemærk, at 12-månedersabonnementet er valgt som standard. Hvis du vælger den månedlige “prøve”-mulighed, vil du opdage, at du skal betale et opsætningsgebyr, hvilket kan være ret irriterende.
  • Kontroller feltet “Hostingpris”, som viser din særlige indledende pris samt din fremtidige fornyelsespris.
Under feltet “Ekstraservices” kan du vælge yderligere tilføjelser til dit abonnement. Det er rart at de ikke er tilvalgt som standard.

How to Create a New Account with SiteGround-image4

Du skal afkrydse feltet for at bekræfte, at du har læst servicevilkårene (det er ikke nogen dårlig idé faktisk at læse dem igennem, før du afkrydser feltet). Du kan også vælge at modtage SiteGrounds nyhedsbrev – det er igen rart, at det ikke er krydset af som standard.

Når du har klikket på “Køb nu”, vil dit kort blive opkrævet, så sørg for at alle dine oplysninger er korrekte.

How to Create a New Account with SiteGround-image5

Når du betaler, vil du modtage følgende bekræftelsesmail, hvor du vil blive bedt om at bekræfte din konto. Dette har du omkring et døgn til at gøre.

How to Create a New Account with SiteGround-image6

Ved at klikke på knappen bliver du omstillet til en side, hvor du kan bekræfte din ordre. Du kan gøre dette enten via en SMS eller et telefonopkald. Det er en fordel at have muligheder – mange hosts lader dig kun bekræfte din konto gennem telefonopkald, hvilket kan tage længere tid.

How to Create a New Account with SiteGround-image7

Jeg valgte SMS, og fik SMS’en med det samme. Jeg troede derefter at jeg var færdig. Derfor blev jeg en smule irriteret over at finde ud af, at der var endnu et trin. SiteGround opkræver et lille gebyr på dit kreditkort, og du skal efterfølgende angive det nøjagtigt opkrævede beløb for at bevise, at du har adgang til den pågældende bankkonto.

Jeg bryder mig virkelig ikke om at skulle bekræfte min konto på den måde. Det kræver en stor indsats fra min side, og det er virkelig svært at sige, hvor lang tid det tager, selvom virksomheden opkræver gebyret med det samme.

Derudover kan jeg ikke lide at blive opkrævet ekstra, selvom det er et lille beløb og jeg ved at det vil blive refunderet. Da min bankkonto er i en anden valuta, vil chancen for at jeg vil komme til at miste nogle penge på grund af vekselkurser eller gebyrer, altid være der.

How to Create a New Account with SiteGround-image8

Den gode nyhed er, at min konto blev opkrævet indenfor 10 minutter.

Beløbet var omkring $3, men den dårlige nyhed er, at min første frygt blev til virkelighed – jeg kunne ikke indtaste det rigtige beløb ved at bruge de daværende vekselkurser.

Det var utroligt frustrerende. Efter at have købt et hosting-abonnement og have gennemgået alle trin for at bekræfte min konto, fik jeg en besked om, at min konto ville blive slettet, og at alle mine betalinger ville blive refunderet.

How to Create a New Account with SiteGround-image9

Jeg var nødt til at kontakte SiteGrounds support for at undersøge, om der var andre måder jeg kunne købe et hosting-abonnement og verificere min konto på. Det tog dem 10 minutter at klare det hele og manuelt verificere min konto.

Jeg fik at vide, at jeg ville modtage en bekræftelsesmail og at alt ville være i orden.

How to Create a New Account with SiteGround-image10

Faktisk modtog jeg en mail næsten med det samme. Det faktum at SiteGrounds support ved præcis hvad man skal gøre i sådan et tilfælde, får mig til at tro, at dette er et ret normalt problem, som ses ved alle kunder i fremmede lande. Så det er bestemt noget at huske på, hvis du har bopæl udenfor USA.

Den første af de to e-mails jeg modtog, var en kvittering for mit køb:

How to Create a New Account with SiteGround-image11

Den anden var en velkomstmail:

How to Create a New Account with SiteGround-image12

Ved at klikke på knappen “Gå til brugerområde” viderestilles du direkte loginsiden:

How to Create a New Account with SiteGround-image13

Når du kommer til dette punkt betyder det, at du har oprettet en SiteGround-konto og købt et hosting-abonnement.

Hurtig og nem registrering med en irriterende verifikationsproces

Jeg var imponeret over hvor hurtigt og nemt det var at købe mit hosting-abonnement, og oprette en konto. Udover engangsopsætningsgebyret for den månedlige hosting, var priserne gennemskuelige.

Dog gik det ned ad bakke, da jeg kom til at skulle bekræfte min konto. Hvis du har en bankkonto som ikke er i amerikanske dollars, kan det medføre problemer for dig – derudover er det bare irriterende ubelejligligt.

Ikke desto mindre kan SiteGrounds support nemt løse problemet for dig. Trods disse problemer, lykkedes det mig at oprette min hostingkonto indenfor en time. Det er bestemt ikke den bedste tilmeldingsoplevelse jeg har haft, men jeg har dog set værre.

Hvis du leder efter en nemmere tilmeldingsproces, er GoDaddy og Flywheel begge gode muligheder. GoDaddy er væsentligt mere begyndervenlig, men har dog ikke så mange funktioner. Flywheel er en intuitiv mulighed for udviklere og designere.

For at få et komplet billede af hvad du kan forvente hos SiteGround, kan du læse hele min dybdegående anmeldelse.

Bedøm denne artikel
4.4 Brugere som har 34 stemt
Du har allerede stemt! Fortryd
Dette felt skal udfyldes Maximal length of comment is equal 80000 chars Minimumslængde for kommentar er 10 tegn
Nogle kommentarer?
Svar
Se %s besvarelser
View %s reply
Relaterede indlæg
Vis flere relaterede indlæg
Vi gennemser alle brugerkommentarer inden for 48 timer for at sikre, at de er skrevet at rigtige mennesker som dig. Vi er glade for, at du fandt indlægget brugbart - og ville sætte pris på det, hvis du ville dele det med flere.
Popup final window
Del denne blog post med venner og kollegaer med det samme:

We check all comments within 48 hours to make sure they're from real users like you. In the meantime, you can share your comment with others to let more people know what you think.

En gang om måneden får du tilsendt interessante og indsigtsfulde tips, tricks og råd til at forbedre din hjemmesides præstation og dermed nå dine mål for digital marketing!

Så glad for, at du kunne lide det!

Del med dine venner!

eller anmeld os på

567514
50
5000
99726