1. Website Planet
  2. >
  3. Blogg
  4. >
  5. Hvordan lage en ny konto med SiteGround

Hvordan lage en ny konto med SiteGround

Hendrik Human Hendrik HumanWeb Hosting Ekspert
SiteGround, er et populært valg for administrert WordPress hosting, som kommer med attraktive priser og en imponerende liste med funksjoner.

Selskapet tilbyr en rekke planer for brukere på alle nivå, fra erfaren utvikler til nybegynner. Jeg ønsket å se om registreringsprosessen også var nybegynner vennlig.

Spoiler Alert! Min registrering var ikke så glatt som jeg hadde håpet på. Les videre for å finne ut hvorfor. Jeg vil veilede deg gjennom hele prosessen steg for steg.

For å se om SiteGround er verdt det, sjekk ut min fulle SiteGround anmeldelse.

Hvordan lage en ny konto med SiteGround

Jeg bestemte meg for å registrere meg for en av SiteGrounds WordPress planer. Det er tre å velge mellom fra WordPress Hosting siden, og du kan klikke på ‘Compare WordPress Plans’ på bunnen for å se en fullstendig sammenligning av funksjoner.

Merk forskjellene mellom ‘Special Prices’ og den ordinære prisen.

How to Create a New Account with SiteGround-image1

Etter du har valgt en versjon, bare klikk på ‘Get Plan’ knappen for å gå videre til neste steg. Her, kan du velge å fylle inn et domene du allerede eier eller registrere et nytt et (merk at prisene kan variere avhengig av utvidelsen du valgte).

Dessverre, tilbyr ikke SiteGround noen gratis domener med sine planer.

How to Create a New Account with SiteGround-image2

Du kan gå tilbake å endre din plan når som helst – bare klikk på ‘Choose Plan’ fanen.

Selv om domeneregistreringsprosessen er rask og enkel, er en ulempe at de ikke foreslår noen alternativ dersom domene du fyller inn ikke er tilgjengelig. Dette kan gjøre registreringen til et lite gjettespill.

Klikk ‘Proceed’ for å gå til neste steg. Dette er hvor du fyller inn dine kontodetaljer og personlige informasjon – ikke noe utenom det ordinære.

How to Create a New Account with SiteGround-image3

Nedenfor det, må du fylle inn din betalingsinformasjon. Merk at selskapet kun aksepterer VISA, MasterCard, og Discovery.

I Purchase Information feltet, er det flere viktige ting å gjøre:
  • Sørg for at planen som vises er korrekt.
  • Sjekk det foreslåtte datasentre – den nærmeste velges automatisk for deg, men du kan trykke på ikonet for å endre det dersom du ønsker det.
  • Merk at 12-månedersperioden velges som standard. Dersom du velger perioden på en måned, deres “Trial” alternativ, vil du plutselig oppdage at du må betale et gebyr for oppsett, som kan være litt irriterende.
  • Sjekk ‘Hosting Price’ feltet, som viser din spesielle introduksjonsrate samt din fremtidige fornyelsesrate.
Under ‘Extra Services’, kan du velge flere tillegg. Det er fint at de ikke er avhuket som standard.

How to Create a New Account with SiteGround-image4

Nå må du huke av boksen for å bekrefte at du har lest vilkårene for bruk (ikke en dårlig idé å lese dem først). Du kan også velge å motta SiteGround nyhetsbrevet – igjen, så er det fint at den ikke er avhuket som standard.

Etter du klikker på ‘Purchase Now’ vil kortet ditt belastes, så sørg for at detaljene er korrekt.

How to Create a New Account with SiteGround-image5

Når du betaler, vil du motta følgende bekreftelses e-post, hvor du også blir spurt om å bekrefte din konto. Du har omtrent en dag på å gjøre dette.

How to Create a New Account with SiteGround-image6

Ved å klikke på knappen vil det ta deg til en side hvor du bekrefter din ordre. Du kan gjøre det gjennom en tekstmelding eller telefonsamtale. Det er flott å ha alternativ – mange hoster vil la deg bekrefte din konto via telefon, som kan ta lenger tid.

How to Create a New Account with SiteGround-image7

Jeg valgte tekstmelding, og fikk SMS’en umiddelbart. Jeg tenkte at dette ville være slutten på historien. Jeg ble litt irritert når jeg oppdaget at det var et enda et steg. SiteGround belaster kortet ditt med en liten sum, og du må informere dem om nøyaktig hvor mye som ble belastet for å bevise at du har tilgang på bankkontoen det gjelder.

Jeg likte virkelig ikke å måtte bekrefte kontoen min på denne måten. Det er et ekstra tiltak fra min side og man kan ikke si nøyaktig hvor lang tid dette vil ta, selv om selskapet belaster kortet umiddelbart.

I tillegg liker jeg ikke å bli belastet ekstra, selv om det er en liten mengde og jeg vet at det vil refunderes. Siden min bankkonto er i en annen valuta, er det alltid mulighet for at jeg vil tape penger på grunn av vekslingskursen.How to Create a New Account with SiteGround-image8

De gode nyhetene er at min konto ble belastet innen 10 minutter.

Summen ble på rundt 3 dollar, men de dårlige nyhetene er at det jeg først fryktet ble bekreftet – Jeg kunne ikke beskrive riktig sum når jeg brukte den dagens vekslingskursen.

Dette var utrolig frustrerende. Etter å ha kjøpt en hostingplan og gått gjennom alle hostingstegene for å verifisere kontoen, fikk jeg beskjed om at kontoen ville bli slettet og alle mine betalinger refundert.

How to Create a New Account with SiteGround-image9

Jeg måtte kontakte support for å se om det var noen annen måte jeg kunne kjøpe en hostingplan og bekrefte kontoen min. Det tok dem omtrent 10 minutter for å ordne det manuelt og bekrefte min konto.

Jeg ble fortalt at jeg ville motta bekreftelses e-postene og at alt ville ordne seg.

How to Create a New Account with SiteGround-image10

Jeg mottok e-postene nesten umiddelbart. Det at SiteGrounds support visste nøyaktig hva de måtte gjøre når dette oppsto fikk meg til å tro at dette er et vanlig problem de har med kunder i andre land enn USA. Så det er noe å huske på dersom du er utenfor USA.

De første to e-postene jeg mottok var en kvittering på mitt kjøp:

How to Create a New Account with SiteGround-image11

Den andre var en velkomst e-post:

How to Create a New Account with SiteGround-image12

Dersom man følger ‘Go to User Area’ knappen ovenfor vil man bli ført videre til innloggingssiden:

How to Create a New Account with SiteGround-image13

Når du kommer til dette punktet, betyr det at du klarte å lage en SiteGround konto og kjøpe en hostingplan.

Rask og enkel registrering med en irriterende verifiseringsprosess

Jeg ble imponert over hvor raskt og enkelt det var å kjøpe en hostingplan og opprette en konto. På tross av et engangsgebyr for oppsett, var prisen gjennomsiktig.

Men, det gikk nedover når det kom til verifisering av konto. Dersom din bankkonto ikke er i USD, kan dette være problematisk – i tillegg så er det også bare irriterende og upraktisk.

SiteGrounds support kan i det minste løse problemet. På tross av dette problemet, klarte jeg uansett å få hostingen min opp å gå innen en time. Det er definitivt ikke den beste registreringsprosessen jeg har erfart, men jeg har sett verre.

Derom du ser etter en enklere registreringsprosess, er GoDaddy og Flywheel begge flotte alternativ. GoDaddy er enda mer nybegynnervennlig, men har ikke like mange funksjoner. Flywheel er et intuitivt alternativ for utviklerer og designere.

For å få et fullstendig bilde av hva man kan forvente med SiteGround, les min grundige anmeldelse.

Vurder denne artikkelen
4.4 Stem på av 34
Du har allerede stemt! Angre
Dette feltet er påkrevd Maximal length of comment is equal 80000 chars Minimum lengde på kommentar er 10 tegn
Noen kommentarer?
Svar
Se %s svar
View %s reply
Relaterte innlegg
Vis flere relaterte innlegg
Vi sjekker alle kommentarer innen 48 timer for å sørge for at de er fra ekte personer som deg selv. Vi er glade for at du syntes denne artikkelen var nyttig - vi hadde satt pris på om du kunne la flere få vite om den.
Popup final window
Del dette blogginnlegget med venner og kolleger nå:

We check all comments within 48 hours to make sure they're from real users like you. In the meantime, you can share your comment with others to let more people know what you think.

En gang i måneden vil du motta interessante og nyttige tips, triks, og råd til å forbedre din nettsides ytelse, og til å nå dine mål for din markedsføring!

So glad for at du likte det!

Del det med dine venner!

1 1 1

Eller vurder oss på 1

563348
50
5000
99726