REVIEWS EN DESKUNDIG ADVIES Hostpapa

Max Anderson
Max Anderson
Web Hosting Expert

Ubegrenset plass og ubegrenset trafikk
Pengene tilbake garanti og 99.9% oppetid garanti
Gratis SEO verktøy og Fantastico skript installatør

Voordat je een definitieve beslissing neemt, bekijk dan eers de goedkope abonnementen van Hostinger.


Overzicht

Hostingløsninger med solide funksjoner til en rimelig pris

HostPapa har en nettside som har et svært grønt utseende og årsaken til det er at de fokuserer stort på å tilby en mer miljøvennlig tjeneste for sine kunder. Dette gjør de ved å kjøpe vindkraftkreditter for hver watt selskapet bruker, og de var faktisk det første selskapet der ute som startet med dette. Siden den tid har flere selskaper hengt seg på.

De er basert i USA og Canada, og tilbyr flotte priser for små til mellomstore selskaper, med CPanel klart og mange ekstrafunksjoner for å hjelpe deg å bygge, vedlikeholde og markedsføre din webside. HostPapa supporterer mer enn 500 000 små forretninger og personlige websider. Til en startpris på $3.95 per måned, som inkluderer en ubegrenset mengde av “nesten alt” og flott kundestøtte, er HostPapa verdt å se nærmere på.

Hvorfor velge HostPapa?Hostpapa

 • De fremste på miljøvennlig teknologi
 • Ubegrenset domene/båndbredde/diskplass/MySQL databaser
 • SEO & promoteringsverktøy
 • Sterk kontroll på oppetid

Vil du finne ut om HostPapa passer for deg?
La oss ta en nærmere kikk!

Kenmerken

4.3
Mange funksjoner, lav pris

HostPapa tilbyr en ganske så stor mengde med funksjoner. De fokuserer også på verktøy for små bedrifter som blogger og små e-handelsprosjekter. I tillegg er det en egen seksjon dedikert til Google Apps (regneark, Google Docs, osv.) som kan kjøpes.

De tekniske detaljene om HostPapa pakken er ganske attraktive. Du får ubegrensede MySQL 5.1 databaser, ubegrensede domener og underdomener, null begrensning for epostkontoer og en markedsføringspakke med gratis kreditt for 5+ kampanjeverktøy. Og ikke glem at alt er grønt og at kostnaden er ganske rimelig.

Du kan ikke få mye bedre enn oppetiden som HostPapa tilbyr da HostPapa.com siden kjører på en 99.98% oppetid, mens de tilbyr 99.9% for alla kunder på alle abonnementene som de tilbyr. Årsaken til den utmerkede oppetiden er at de har utmerket teknologi samt gode systemer på plass, som inkluderer UPS strømbackup, brannmur og 24/7 overvåkningssystemer for å holde øye med stabiliteten.

Og ikke bare det, de har et høyt sikkerhetsoppsett som faktisk inkluderer uniformerte vakter som patruljerer datasenteret for å sørge for at det ikke blir noen innbrudd. Et sikkerhetsnivå som de fleste leverandører ikke kan si at de tilbyr.

HostPapa har et upåklagelig rykte på seg når det kommer til teknisk ekspertise, pålitelighet, sikkerhet og kundestøtte.Bekijk de volledige lijst met functies

Gebruiksgemak

4.3
Hostpapa

Enkel å bruke og registrere seg

HostPapa siden er godt designet og oppdateres ofte. Det er nok av informasjon om selskapet, samt en aktiv blogg. Det er lett å registrere seg og velge en pakke, og alle funksjonene inkludert er tydelig listet.

Du trenger ikke å kunne HTML eller ha designerfaring for å bruke dra-og-slipp grensesnittet, som lar deg tilpasse din websides utseende relativt raskt, samt legge til forhåndslagde widgets og funksjoner for å forbedre siden din.

 

Hostpapa

HostPapa bruker industristandarden cPanel, som er enkel å bruke og konfigurere for de fleste brukere. Siden så mange produkter er inkludert i pakken, vil du finne mer funksjonalitet i HostPapas panel enn hos noen annen leverandør.

 • Gjennomsiktig registrering
 • Sidebygger med alle funksjoner man trenger
 • Klar til å installere populære plattformer som WordPress

 Kijk of Hostpapa bij je past

Ondersteuning

4.0
Hostpapa

Hjelpen er på vei!

HostPapa har en svært omfattende hjelpeseksjon med spesifikke merkede videoer for så og si alt– du føler aldri at det er generisk informasjon. Du kan ringe eller chatte 24/7, i tillegg er epost tilgjengelig og de har også et omfattende brukerforum. Dersom du har et problem, er det sannsynlig at det har blitt diskutert tidligere på forumet eller i kunnskapsbasen, og hjelp fra en konsulent er også enkelt å få. Siden det er et internasjonalt selskap, finnes det også artikler på fransk og spansk.

 • Videoleksjoner
 • 24/7 telefon, livechat og epostsupport
 • Forum
 • Supportsenter – begrenset kunnskapsbase og nyheter
 • Blogg

Vergelijking

Hoe weegt Hostpapa op tegen de concurrentie?

HostingerVergelijken 4.9 Vergelijken
InterServerVergelijken 4.8 Vergelijken
HostpapaVergelijken 4.2 Vergelijken
BluehostVergelijken 2.5 Vergelijken

Tarieven

4.0

Vær forsiktig ved utsjekk!

Dette er hvor HostPapa mister et par poeng. Det er sant at prisene deres er konkurransedyktige, spesielt for hva de tilbyr med tanke på funksjoner og support. Men praksiser som forhåndsvalg av tillegg ved utsjekk (som et privat domene og SiteLock sikkerhetspakkene), eller domeneforlengelse etter 1 gratis år, er ikke greit. For å få en dedikert IP, må du grave rundt for å finne ut at det koster $36/per år i tillegg (per november 2017).

Dessverre for ufornøyde kunder, belaster de deg faktisk for det gratis oppsettet som reklameres for, dersom man kansellerer abonnementet, på tross av deres “pengene tilbake garanti” som man kan kreve innen 30 dager. Uansett, på tross av disse irritasjonsmomentene så tilbyr de en god deal for hva du får – så langt du forstår at du vet hva du får.

Hostpapa Webhosting

Plan naamOpslagruimteBandbreedteAantal websitesTarief per uur Plan naamOpslagruimteBandbreedteAantal websitesTarief per uurSTARTER100 GBUnlimited2$3.95Meer DetailsBUSINESSUnlimitedUnlimitedUnlimited$3.95Meer DetailsBUSINESS PROUnlimitedUnlimitedUnlimited$12.95Meer Details
Meer details

Hostpapa WordPress Hosting

Plan naamOpslagruimteBandbreedteAantal websitesTarief per uur Plan naamOpslagruimteBandbreedteAantal websitesTarief per uurWP Starter100 GBUnlimited2$3.95Meer DetailsWP BusinessUnlimitedUnlimitedUnlimited$5.95Meer DetailsWP Business ProUnlimitedUnlimitedUnlimited$12.95Meer Details
Meer details
Een Gratis Domein is inbegrepen bij de aankoop van een hosting dienst van Hostpapa.

Gebruikersbeoordelingen

Gebaseerd op 20 beoordelingen in 3 talen
4.3
Wees de eerste Nederlandse gebruiker die Hostpapa beoordeelt
Schrijf een beoordeling
Je kunt gebruikersbeoordelingen in andere talen lezen
Reageer op de review
Reageren
Bezoek Hostpapa
reply
nl
Fout
onClick="trackClickout('event', 'clickout', 'Vendor Page - Visit User Reviews', 'hostpapa', this, true);"
View 1 reply
Bekijk %d antwoorden
avatar
5.0
Azizur Rahman
Bangladesh
19 Maart 2020
Excellent

Hostpapa is one of the most popular domain and hosting service provider. It's service is affordable. I highly request evryone to take IT support from HostPapa. HostPapa's instant chatting support is really admirable. I hope HostPapa will succeed in future.

avatar
5.0
Robin S.
Canada
scaletron.com
18 Maart 2020
Great hosting with great help if you need it.

I've been with Hostpapa for several years now. I joined because of their green commitments and found their commitment to their customers above the norm. I started with 3 simple sites before Wordpress came along. I found that I could host all 3 sites on the same subscription. I converted to Wordpress a year ago for the main site but I still have one other conventional site running on the side. They switched my development site to the running site when I asked them to, which saved me a lot of time, and I have requested assistance many times since, with prompt service every time. These folks are on the ball and I don't mind telling everyone about it.

avatar
5.0
Louis Freris
Australië
majesticweddingsandevents.com.au
11 Februari 2020
Service Excellence

As a complete newbie, I had to use the chat service a number of times. At all times, the operator was very helpful, and solved my issues without fuss, in fact, the opposite, and every time I clocked out, the conversation will conclude like this: Don't hesitate to call us if you need anything else. Thanks guys!

avatar
4.0
anonymus
Canada
07 Februari 2020
Great Support

Hostpapa support has been there when I've needed them. the service is solid and has tons of options for the price. their tutoriasl and self-support page has very well maintained articles for some that is just getting started with web hosting.

avatar
4.0
Jennifer C.
VS
30 Juni 2015
Hostpapa Review

I've had a great overall experience with this host and their customer service team. Although they don't offer 24/7 telephone support, they do offer 24/7 support online and through live chat which is great! Their services and uptime are superb and meet the needs of my business, and I wouldn't hesitate to recommend them.

Samenvatting Hostpapa

HostPapa strever etter å gi deg en flott tjeneste som er verdt pengene. De er lette å komme i kontakt med og imøtekommende. Bortsett fra et par suspekte salgstaktikker, tilbyr de ganske mye for prisen. Så selv om du kjøper en pakke som er 3 årig, er oddsene for at du vil vedlikeholde websiden din i en god stund.

Med alle funksjonene og teknikalitetene tatt i betraktning, er HostPapa et flott valg for en blogg, et oppstartsprosjekt eller en liten nettbutikk. Flere ferdigstilte verktøy og websidebyggeren hjelper deg med å lansere din tilstedeværelse på nettet.

FORDELER

ULEMPER

 • Øko-vennlig – 100% drevet av vindkraft
 • Rask service og support
 • Mange inkluderte funksjoner
 • Et godt utvalg av funksjoner, inklusiv SEO & promo kreditt
 • Lange kontrakter
 • Automatisk avhukede tillegg i handlekurven
 • Avbestillingsgebyr på $29.95

Lik Hostpapa anmeldelsen? Besøk Hostpapa.

Max Anderson
Max Anderson
Max is een productarchitect en data scientist. Hij geeft les in HTML, CSS en JS aan jonge webontwikkelaars en hij schreef enkele van de eerste handleidingen voor mobiele app-ontwikkelingen voor Android en iOS.

Hostpapa Alternatieven

Vimexx
4.8
Beste prijs-kwaliteitverhouding
Lees review
KeurigOnline
4.7
Beste prestaties van Nederland: perfecte uptime en supersnelle laadtijden
Lees review
Antagonist
4.7
Het beste van shared hosting en VPS gecombineerd in één pakket
Lees review
Hostinger
4.7
Beste prijzen voor hosting met langere looptijd
Lees review
28692