Onze website bevat links naar aangesloten websites en wij ontvangen een affiliatecommissie voor elke aankoop die op de aangesloten website wordt gedaan door het klikken op de links op onze website. Meer Informatie. Onze beoordelingen worden niet beïnvloed door deelname aan dergelijke programma's.

REVIEWS EN DESKUNDIG ADVIES Hostpapa

Max Anderson Max Anderson Web Hosting Expert

Ubegrenset plass og ubegrenset trafikk
Pengene tilbake garanti og 99.9% oppetid garanti
Gratis SEO verktøy og Fantastico skript installatør

Voordat je een definitieve beslissing neemt, bekijk dan eers de goedkope abonnementen van Hostinger.

We hebben dezelfde WordPress-website gehost op de meest populaire webhostingplatforms en hun prestaties gemeten
Klik hier om onze resultaten te zien >>

Overzicht

Hostingløsninger med solide funksjoner til en rimelig pris

HostPapa har en nettside som har et svært grønt utseende og årsaken til det er at de fokuserer stort på å tilby en mer miljøvennlig tjeneste for sine kunder. Dette gjør de ved å kjøpe vindkraftkreditter for hver watt selskapet bruker, og de var faktisk det første selskapet der ute som startet med dette. Siden den tid har flere selskaper hengt seg på.

De er basert i USA og Canada, og tilbyr flotte priser for små til mellomstore selskaper, med CPanel klart og mange ekstrafunksjoner for å hjelpe deg å bygge, vedlikeholde og markedsføre din webside. HostPapa supporterer mer enn 500 000 små forretninger og personlige websider. Til en startpris på $3.95 per måned, som inkluderer en ubegrenset mengde av “nesten alt” og flott kundestøtte, er HostPapa verdt å se nærmere på.

Hvorfor velge HostPapa?

 • De fremste på miljøvennlig teknologi
 • Ubegrenset domene/båndbredde/diskplass/MySQL databaser
 • SEO & promoteringsverktøy
 • Sterk kontroll på oppetid

Vil du finne ut om HostPapa passer for deg?
La oss ta en nærmere kikk!

Kenmerken

4.3

Mange funksjoner, lav pris

HostPapa tilbyr en ganske så stor mengde med funksjoner. De fokuserer også på verktøy for små bedrifter som blogger og små e-handelsprosjekter. I tillegg er det en egen seksjon dedikert til Google Apps (regneark, Google Docs, osv.) som kan kjøpes.

De tekniske detaljene om HostPapa pakken er ganske attraktive. Du får ubegrensede MySQL 5.1 databaser, ubegrensede domener og underdomener, null begrensning for epostkontoer og en markedsføringspakke med gratis kreditt for 5+ kampanjeverktøy. Og ikke glem at alt er grønt og at kostnaden er ganske rimelig.

Du kan ikke få mye bedre enn oppetiden som HostPapa tilbyr da HostPapa.com siden kjører på en 99.98% oppetid, mens de tilbyr 99.9% for alla kunder på alle abonnementene som de tilbyr. Årsaken til den utmerkede oppetiden er at de har utmerket teknologi samt gode systemer på plass, som inkluderer UPS strømbackup, brannmur og 24/7 overvåkningssystemer for å holde øye med stabiliteten.

Og ikke bare det, de har et høyt sikkerhetsoppsett som faktisk inkluderer uniformerte vakter som patruljerer datasenteret for å sørge for at det ikke blir noen innbrudd. Et sikkerhetsnivå som de fleste leverandører ikke kan si at de tilbyr.

HostPapa har et upåklagelig rykte på seg når det kommer til teknisk ekspertise, pålitelighet, sikkerhet og kundestøtte.

Bekijk de volledige lijst met functies

Gebruiksgemak

4.3

Enkel å bruke og registrere seg

HostPapa siden er godt designet og oppdateres ofte. Det er nok av informasjon om selskapet, samt en aktiv blogg. Det er lett å registrere seg og velge en pakke, og alle funksjonene inkludert er tydelig listet.

Du trenger ikke å kunne HTML eller ha designerfaring for å bruke dra-og-slipp grensesnittet, som lar deg tilpasse din websides utseende relativt raskt, samt legge til forhåndslagde widgets og funksjoner for å forbedre siden din.

 

HostPapa bruker industristandarden cPanel, som er enkel å bruke og konfigurere for de fleste brukere. Siden så mange produkter er inkludert i pakken, vil du finne mer funksjonalitet i HostPapas panel enn hos noen annen leverandør.

 • Gjennomsiktig registrering
 • Sidebygger med alle funksjoner man trenger
 • Klar til å installere populære plattformer som WordPress

 

Kijk of Hostpapa bij je past

Ondersteuning

4.0

Hjelpen er på vei!

HostPapa har en svært omfattende hjelpeseksjon med spesifikke merkede videoer for så og si alt– du føler aldri at det er generisk informasjon. Du kan ringe eller chatte 24/7, i tillegg er epost tilgjengelig og de har også et omfattende brukerforum. Dersom du har et problem, er det sannsynlig at det har blitt diskutert tidligere på forumet eller i kunnskapsbasen, og hjelp fra en konsulent er også enkelt å få. Siden det er et internasjonalt selskap, finnes det også artikler på fransk og spansk.

 • Videoleksjoner
 • 24/7 telefon, livechat og epostsupport
 • Forum
 • Supportsenter – begrenset kunnskapsbase og nyheter
 • Blogg

Tarieven

4.0

Vær forsiktig ved utsjekk!

Dette er hvor HostPapa mister et par poeng. Det er sant at prisene deres er konkurransedyktige, spesielt for hva de tilbyr med tanke på funksjoner og support. Men praksiser som forhåndsvalg av tillegg ved utsjekk (som et privat domene og SiteLock sikkerhetspakkene), eller domeneforlengelse etter 1 gratis år, er ikke greit. For å få en dedikert IP, må du grave rundt for å finne ut at det koster $36/per år i tillegg (per november 2017).

Dessverre for ufornøyde kunder, belaster de deg faktisk for det gratis oppsettet som reklameres for, dersom man kansellerer abonnementet, på tross av deres “pengene tilbake garanti” som man kan kreve innen 30 dager. Uansett, på tross av disse irritasjonsmomentene så tilbyr de en god deal for hva du får – så langt du forstår at du vet hva du får.

Een Gratis Domein is inbegrepen bij de aankoop van een hosting dienst van Hostpapa.

Vergelijking

Hoe weegt Hostpapa op tegen de concurrentie?

HostingerVergelijken4.9Vergelijken
InterServerVergelijken4.8Vergelijken
Vergelijken4.2Vergelijken
BluehostVergelijken2.5Vergelijken

Gebruikersbeoordelingen

Gebaseerd op 31 beoordelingen in 4 talen
4.3
Schrijf een beoordeling
Taal
 • English (10)
 • Nederlands (1)
 • Français (10)
 • Español (10)
Sorteer op
Nieuwste
 • Nieuwste
 • Oudste
 • Beste
 • Slechtste
Reageer op de review
Reageren
Bezoek Hostpapa
reply
nl
Fout
onclick="trackClickout('event', 'clickout', 'Visit User Reviews', 'hostpapa', this, true, ReturnPopup );"
View 1 reply
Bekijk %d antwoorden
John Engels

Nadat , Yourhosting gehackt was. En ik inmiddels in Spanje woon. Hoorde ik van een vriend van mij. Dat hij zeer tevreden was op Hostpapa. Ik ook. ivm Met Corona loopt alles achter op mijn schema. Maar aan de www's wordt hard gewerkt. Dus. TakeCare.

avatar
John Engels, Spanje
24 November 2020
5
Delen met gezinDelen met meerdere gebruikersDeskundige ondersteuningBack-upSlimme synchronisatiePersoonlijke oplossingZakelijke oplossingOpties voor teamsOffline mappenBestandsgeschiedenis en herstel

Hostpapa Review: conclusie

HostPapa strever etter å gi deg en flott tjeneste som er verdt pengene. De er lette å komme i kontakt med og imøtekommende. Bortsett fra et par suspekte salgstaktikker, tilbyr de ganske mye for prisen. Så selv om du kjøper en pakke som er 3 årig, er oddsene for at du vil vedlikeholde websiden din i en god stund.

Med alle funksjonene og teknikalitetene tatt i betraktning, er HostPapa et flott valg for en blogg, et oppstartsprosjekt eller en liten nettbutikk. Flere ferdigstilte verktøy og websidebyggeren hjelper deg med å lansere din tilstedeværelse på nettet.

FORDELER

ULEMPER

 • Øko-vennlig – 100% drevet av vindkraft
 • Rask service og support
 • Mange inkluderte funksjoner
 • Et godt utvalg av funksjoner, inklusiv SEO & promo kreditt
 • Lange kontrakter
 • Automatisk avhukede tillegg i handlekurven
 • Avbestillingsgebyr på $29.95

Lik Hostpapa anmeldelsen? Besøk Hostpapa.

Max Anderson Max Anderson
Max is een productarchitect en data scientist. Hij geeft les in HTML, CSS en JS aan jonge webontwikkelaars en hij schreef enkele van de eerste handleidingen voor mobiele app-ontwikkelingen voor Android en iOS.

Hostpapa Alternatieven

Hostinger
4.9
Beste prijzen voor hosting met langere looptijd
Lees review
Mijn.Host
4.8
Beste prijs-kwaliteitverhouding
Lees review
Vimexx
4.7
Uitstekende budgethosting
Lees review
Antagonist
4.6
Het beste van shared hosting en VPS gecombineerd in één pakket
Lees review
28692
image# 1 webhost voor Januari 2022

Geweldige hosting voor een
geweldige prijs

Host je website op razendsnelle servers
en ontvang een GRATIS domeinnaam en e-mailaccounts