Vi vurderer leverandører basert på omfattende testing og undersøkelser, men vi tar også hensyn til tilbakemeldinger fra leserne våre og kommersielle avtaler med leverandører. Denne siden inneholder affiliatelenker. Annonseerklæringen
  1. Website Planet
  2. >
  3. Blogg
  4. >
  5. De 10 beste kostnadsfrie målsidebyggerne i 2024

De 10 beste kostnadsfrie målsidebyggerne i 2024

image-12.png
Sophia Conti Sophia ContiDestinasjons-side Ekspert 02 Mars 2024
02 Mars 2024
Det finnes mange målsidebyggere der ute som er gratis, men de fleste av dem er ikke særlig bra. Ingen ønsker å investere tid eller penger i en markedsføringskampanje for å så ende opp med en målside som ikke produserte de resultatene man forventet.

Det er av denne grunn jeg testet alle de store målsidebyggerne på markedet. Jeg bygget en målside på hver av tjenestene, for å danne en oversikt over konverteringspotensialet. Jeg vil gå nærmere inn på hvilke byggere jeg syntes var mest effektive, og hvilke man bør unngå.

På listen min, vil du finne et par byggere som generelt sett brukes for fullstendige nettsteder. Det kommer kanskje som en liten overraskelse – men gjennom testene jeg gjorde, viste det seg at de også var flotte å bruke til målsider. Et stort pluss er at man kan bruke dem gratis så lenge man vil, i motsetning til dedikerte målsidebyggere som ofte kommer med en tidsbegrensning. Hvis vi tar Wix for eksempel, så tilbyr de en flott gratisversjon, den inkluderer en rekke målsidemaler som er designet spesifikt for konvertering.

Jeg har inkludert et par dedikerte verktøy for målsider også, sammen med noen alt-i-ett markedsføringsplattformer. Du vil også finne et par alternativ som ikke er gratis, kvaliteten som tilbys er såpass bra at jeg tenkte jeg måtte nevne de. Men uansett, dersom du er på jakt etter en helt gratis målsidebygger, ja da har du kommet til riktig sted!

Dårlig tid? Dette er de beste gratis målsidebyggerne per 2024:

  1. Wix – Over 30 gratis målsidemaler designet for å øke din konverteringsrate.
  2. Squarespace – Utmerket for de som ønsker å lage en visuelt imponerende landingsside.
  3. Site123 – En enkel og rask måte for å bygge en gratis målside

5 andre gratis målsidebyggere | Andre målsideverktøy | Sammenligningstabell | FAQ

Har de maler som passer for dine behov? Kan du integrere det med andre verktøy du bruker? Gir det deg nok kontroll?

Jeg har lagd hundrevis av landingssider gjennom årene, ved bruk av en rekke landingssidebyggere. For å hjelpe deg å gjøre dette valget, har vi redusert utvalget til de 11 beste. Jeg inkluderte både de best nettstedbyggerne med landingsside kapasitet og dedikerte landingssidebyggere.

Jeg vil gå gjennom de viktigste fordelene, ulempene og funksjonene til hver av de. Du vil finne alternativ for både betalte og gratis landingssider.

Når du leser denne guiden bør det gjøre denne viktige avgjørelsen enklere og spare tid på å teste den store mengden verktøy som er tilgjengelig.

Hva vi ser etter i de beste målsidebyggerne

Når jeg lagde denne listen, fokuserte jeg på målsidebyggere med følgende egenskaper:
  • Brukervennlighet: Å bygge en målside bør være en relativt smertefri prosess. Selv om enkelte verktøy i denne listen er mer intuitive enn andre, er de alle rimelig enkle å bruke.
  • Mange tilpasningsmuligheter: Målsiden din må naturligvis matche din merkevare, og disse byggerne tilbyr mange tilpasningsalternativer, deriblant for fonter og farger, opplasting av eget innhold og bilder, og mye mer.
  • Innebygd analyse: Det å kunne spore og få en oversikt over ens data slik at man kan måle kampanjers suksess og gjøre endringer for fremtidige kampanjer er svært nyttig. Alle disse byggerne tilbyr slike analytiske verktøy.
  • Integrering av markedsføring via epost og sosiale medier: En god målsidebygger gjør det enkelt å innarbeide målsider i andre kanaler hvor man fører aktive kampanjer. Dette kan være gjennom innebygde verktøy eller integrasjoner med vanlige markedsføringsverktøy tilgjengelig hos tredjeparter.
  • Optimalisering for maksimal konvertering: De beste målsidebyggerne tilbyr maler eller leksjoner som er til god hjelp for å bygge en målside som gir en høy konverteringsrate.
Advarsel! Det er én ting som ingen gratis bygger for landingsside kommer til å gi deg, og det er et tilpasset domene.
Du kan fortsatt designe en ganske effektiv landingsside ved å bruke et underdomene som my-awesome-website.website-builder-name.com, men hvis du vil ha et mer profesjonelt utseende som passer til merkevaren din, må du punge ut med noen få dollar for en betalt versjon.
Min ærlige anbefaling? Bruk en betalt løsning som Squarespace. Den billigste versjonen inkluderer alle funksjonene jeg har nevnt ovenfor, pluss ubegrenset lagringsplass og båndbredde — slik at du aldri trenger å bekymre deg for antall personer som lander på siden din. Squarespace har en 14-dagers gratis prøveperiode slik at du kan ta prøve den uten risiko.
squarespace logo alt 2 1 1

Spar opptil $30.00 på ditt SquareSpace abonnement i dag!

I tillegg får du et gratis domenei ett år!

1101 brukere brukte denne kupongen

De beste nettstedbyggerne for målsider

Det er kanskje overraskende å se anbefalinger for nettstedbyggere, når det er snakk om å lage en gratis målside? Det skjønner jeg i så fall godt, men her tror jeg at jeg skal kunne klare å overbevise deg om at det kan være et godt alternativ.

Når jeg gjorde undersøkelser og testing for denne artikkelen, oppdaget jeg at nettstedbyggere faktisk er mye enklere å bruke enn dedikerte målsidebyggere, læringskurven er kortere og man får målsiden opp å gå mye raskere. Selv om funksjonaliteten som tilbys er mye enklere, får man alt man trenger for å tilpasse målsiden og spore suksessen til ens markedsføringskampanje, helt gratis.

Ikke bare det, men disse nettstedbyggerne har alle gratisversjoner man kan bruke så lenge man ønsker, for å lage så mange målsider man vil. Dette er ikke tilfellet med dedikerte målsidebyggere, som vanligvis begrenser hva man kan gjøre gratis.

Dersom du ønsker mer avanserte spesialiserte funksjoner og ikke har noe i mot å betale litt for det, dekker jeg mine favorittalternativer i en seksjon litt lenger ned.

1. Wix – Over 30 gratis målsidemaler designet for å øke konverteringsraten

Wix er en av de mest allsidige nettstedbyggerne som finnes. Du kan lage alt fra en blogg eller landingsside til en fullstendig nettbutikk.

Ut i fra alle nettstedbyggerne som er tilgjengelige, har Wix de beste malene for landingssider.

For å sjekke malene uten å registrere:
  1. Gå til Wix hjemmesiden.
  2. Bla ned til bunnen og klikk på Templates
  3. I malbiblioteket, bla ned til bunnen av menyen og klikk på Landing Pages.
Wix tilbyr en fin gratis plan for å komme i gang, men den kommer med begrensninger. Du kan ikke koble til et eget domene, og det vil være annonser på sidene dine, som er et stort problem når det kommer til landingssider.

Hva får du dersom du betaler? I de fleste tilfeller bør du oppgradere. I tillegg til å fjerne annonser og kunne koble til et eget domene, får du flere ressurser, muligheten til å akseptere betalinger, samt annonse kuponger.

Funksjoner

  • Mer enn 30 Wix landingssider (500+ totalt). Wix har et enorm valg av profesjonelt designede maler. Det er en egen kategori for landingsside maler, som inkluderer alle de vanlige formålene (f.eks lanseringssider, webinar sider, kommer snart sider).
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image1
  • Mer enn 250 apper (f.eks integrasjoner). Wix integrerer med de mest populære verktøyene. Du kan enten søke etter en spesifikk i Wix App Store, eller bla gjennom etter kategori (f.eks analytics, chat, varmekart, epostmarkedsføring). Enkelte kategorier er litt begrenset. For eksempel, er det Constant Contact og MailChimp for epostmarkedsføring, men ingen andre populære alternative.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image2
  • Forhåndsvalgte valg som kan legges til siden. En av de største utfordringene med å bygge en landingsside er å få elementer til å vises ordentlig. Wix lar deg legge til en kombinasjon av elementer, som tekst, knapper, bilder og mer. Det er mange å velge mellom, og de vil spare deg for mye tid og frustrasjon.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image3
  • Legg til direktechat på dine landingssider. Wix Chat er en av appene som tilbys av Wix selv som har både gratis og betalt plan. Det lar deg svare på alle spørsmål som en besøkende til landingssider kan ha, som har en stor påvirkning på konverteringsrater.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image4

Vil du lære mer om Wix? Ikke gå lipp av vår ekspertanmeldelse.

Gratis plan eller prøveperiode tilgjengelig? Gratis plan, men med begrensede funksjoner
Antall maler 500+
Kundestøtte kanaler Telefon (amerikanske åpningstider)
Ticket (epost)

2. Squarespace – Beste målsider for restauranter og kreative personer

Squarespace er en av de beste nettstedbyggerne for e-handelsbedrifter. Den er enkel å bruke, og ganske kraftig. Dersom du planlegger å selge produkter på siden din, i tillegg til å lage landingssider, er det et godt alternative.

Det er ingen gratis plan, men det er en 14-dagers gratis prøveversjon. Betalte versjoner kommer med annonsekreditt, som vil dekke kostnadene dine i en stund dersom du bruker dem på en smart måte.

Den eneste ulempen med Squarespace er at det ikke er noen integrasjoner. Enkelte integrasjoner er innebygd, men dersom du prøver å koble til et verktøy som ikke er supportert, blir det vanskelig.

Funksjoner

  • En kraftig men samtidig enkel skjemabygger. Dersom du lager en landingsside for å samle leads, trenger du attraktive skjemaer som besøkende ikke har noe i mot å fylle ut. Squarespaces skjemabygger er enkel å bruke, og du kan sende inn forespørsler til en epost adresse, Google Drive skjema, eller MailChimp liste.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image5
  • Samle betalinger. Dersom du prøver å selge fra landingssiden din, vil du bli fornøyd med å vite at du enkelt kan legge til produkter på siden din å samle betalinger gjennom PayPal eller Stripe.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image6
  • Innebygde funksjoner for epostmarkedsføring. Samle informasjon om besøkende og send eposter fra din konto. Denne funksjonen leveres av MailChimp, som gir deg muligheten til å sende kringkastings-eposter eller sette opp enkle automasjonssekvenser.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image7
  • Et enormt galleri med arkivbilder. Når du legger til et bilde på side på nettstedet ditt, kan du laste opp din dine egne, eller finne et på siden i bildegalleriet. De gratis bildene er drevet av Unsplash, mens Premium bilder er fra Getty Images ($10 per stykk). Det er ti tusenvis å velge fra på de fleste emner.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image8

Les våre ekspertanmeldelser for å lære med om Squarespace.

Gratis plan eller prøveperiode tilgjengelig? 14 dagers gratis prøveversjon
Antall maler 100+
Kundestøtte kanaler E-post (24/7)
Direktechat (04.00-20.00 EST)
Twitter (24/7)
Sammfunnsforum

3. Site123 – En enkel måte å bygge en gratis målside

Dersom du blir litt overveldet av andre nettstedbyggere, er Site123 et flott alternativ for deg. Det er designet for å være så enkel som mulig å bruke.

Det kommer med en pek-og-klikk behandler, så det er ingen situasjoner hvor et element faller på feil sted å ødelegger layoutet ditt.

Ulempen med denne enkelheten er at det er begrenset med tilpasningalternativer. Du har ikke full kontroll over layouten, så det kan være at du ikke blir i stand til å lage den nøyaktige landingssiden som du hadde forestilt deg.

Site123 har kun to planer, en gratis og en betalt. Gratis planen gir deg det meste av deres funksjoner, men har noen begrensninger.

Hva får du dersom du betaler? Premium planen fjerner Site123 merkevaren fra siden din og lar deg koble til et eget domene. Du får tilgang til e-handelsfunksjoner og et gratis domene i et år.

Funksjoner

  • Promo side maler. Når du legger til en ny side til ditt Site123 nettsted, er det flere type sider du kan bruke som maler. “Promo” kategorien har 22 variasjoner som er flotte for landingssider.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image16
  • Ekstremt enkelt å legge til og selge produkter. Du kan legge til produkter på siden din og deretter vise og selge dem på alle sider du vil. Du kan spore ordre fra din hovedbutikk sitt kontrollpanel og vise analyser for å hjelpe å måle konverteringsrater.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image17
  • Support tilgjengelig hele døgnet. Site123 tilbyr 24/7 direktechat support, og når jeg måtte bruke det, har jeg blitt imponert over hastigheten og kvaliteten på svarene.
  • Integrasjoner på de fleste populære verktøy. Site123 har ikke det største utvalget av integrasjoner, men de har fortsatt mer enn 50. Du kan koble til de mest populære verktøyene som en landingsside trenger å samhandle med, som Google eller Facebook Ads, Hotjar, og direktechat verktøy.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image18

Vil du lære mer om Site123? Ta en kikk på vår ekspertanmeldelse.

Gratis plan eller prøveperiode tilgjengelig? Gratis plan, men med begrensede funksjoner
Antall maler 180+
Kundestøtte kanaler Direktechat (24/7)

Jimdo er en av de smidigste sidebyggerne jeg har brukt, selv om det kanskje ikke er den mest attraktive.

Selv om det ikke er noen maler for landingssider, er det ikke vanskelig å bygge en side fra bunnen av på rimelig tid.

Gratis planen er ganske generøs da den gir tilgang på alle Jimdos funksjoner bortsett fra de for e-handel. Men, du kan ikke koble et eget domene og den kommer med annonser, likt med gratisversjoner på de fleste andre sidebyggere.

Hva får du dersom du betaler? Du fjerner annonsene og kan koble til et eget domene. Du får også tilgang til funksjoner for å selge produkter, samt statistikk på trafikk.

Funksjoner

Ekstremt enkelt å bruke dra-og-slipp. Når du tar musepekeren over elementer på siden, dukker det opp et ikon som enkelt kan velges som man klikker på og drar rundt. Når du beveger det noe annet sted, vil elementene rundt automatisk justeres og endre størrelse etter behov.

nb-Click-and-drag-any-element
  • Svært fleksibel, enkelt å legge til seksjoner. Enkelte nettstedbyggere gjør det vanskelig å legge til nye seksjoner og elementer på sider, eller lar deg kun gjøre dette på enkelte områder. Med Jimdo, vil du se en “add element” knapp dukke opp når du tar musepekeren over kanten på en seksjon. Dette lar deg bygge en side mye raskere enn hos andre nettstedbyggere.
es-Hover-over-the-edge-of-any-section-and-you-can-add-a-new-element
  • Stort utvalg av sideelementer. Det er mange sideelementer du kan legge til som ikke er like vanlig som på andre sidebyggere. Du kan legge til layout elementer som kolonner, tekst med bilde eller fotogalleri. Du kan også legge til funksjonelle elementer som tabeller, skjema og kart.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image24
  • Produkter som er enkle å selge. Jimdo tilbyr alle de grunnleggende e-handelsfunksjonene du trenger for å selge produkter på nett. Du kan raskt legge til produkter og samle betalinger på produktsider, som du kan koble opp til fra dine landingssider.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image25

Vil du lære mer om Jimdo? Ikke gå glipp av våres omfattende anmeldelse.

Gratis plan eller prøveperiode tilgjengelig? Gratis plan, men med begrensede funksjoner
Antall maler 15
Kundestøtte kanaler Epost (ukedager 09:00-18:00 CET)

Dedikerte landingssidebyggere

Dersom du tar markedsførings alvorlig, vil ikke nettstedbyggerne ovenfor gjøre jobben. Du trenger en dedikert landingssidebygger.

Disse er generelt sett dyrere, men lar deg lage landingssider mye raskere og har et større utvalg av maler, og har mer avanserte funksjoner som split-testing.

Alle alternativ som følger har en standard dra-og-slipp landingsside bygger som er designet for å gjøre tilpasning så rask som mulig.

De fleste har ikke en gratisversjon, men tilbyr en gratis prøveversjon.

5. Leadpages – Den enkleste dedikerte målsidebyggeren

Leadpages har vært en av drivkraftene bak noen populære markedsføringsstrategier de siste årene.

I tillegg til landingssider, tilbyr de også en nettstedbygger, avanserte pop-ups og varslingslinjer.

Det er det nærmeste man kommer en alt-i-ett konverteringsplattform for små bedrifter og markedsførere.

Planene er relativt billige sammenlignet med andre alternativ, og tilbyr en 14 dagers gratis prøveversjon.

Funksjoner

Avanserte pop-ups for å maksimere konvertering. Du har helt sikkert sett popups drevet av Leadboxes. De kan trigges ved en klikk-kobling, tidsforsinkelse eller som en del av en side. Leadboxes er inkludert på alle planer, og kan hjelpe deg å maksimere konverteringsraten på dine landingssider.

Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image38
  • Mer enn 200 maler (med en kul vri). Likt med andre landingssidebyggere, kan du sortere maler etter kategori eller bransje. Men det som er unikt er at du kan sortere etter høyest konvertering. Leadpages samler data på hvilke maler som konverterer best, og gir deg med det en fordel ovenfor dine konkurrenter.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image39
  • Mer enn 80 integrasjoner. Leadpages har en av de største bibliotekene med integrasjoner blant dedikerte landingssidebyggere. Det inkluderer populære CMS alternativ (WordPress, Wix), betalingsbehandlere (PayPal, Stripe), og epostmarkedsføringsverktøy (Constant Contact, GetResponse).
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image40
  • Enkel split testing. Som med andre dedikerte byggere, kan du legge ut flere variasjoner av dine sider. Du kan dele kategorien til hver variasjon slik du ønsker.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image41

Nysgjerrig på å lære mer? Les vår ekspertanmeldelse av Leadpages.

Gratis plan eller prøveperiode tilgjengelig? 14 dagers gratis prøveversjon
Antall maler 200+
Kundestøtte kanaler Epost
Direktechat (ukedager 09:00-17:00 CST)
Telefon (ukedager 09:00-17:00 CST)

6. Unbounce – Verktøy for kunstig intelligens for å tilpasse målsider

Unbounce er en av de mest kjente landingssidebyggerne for digitale markedsførere.

Gjennom årene har de bygd opp et enormt bibliotek med integrasjoner. Dersom du jobber med en rekke forskjellige verktøy, er dette din beste sjanse til å finne en landingssidebygger som kan integreres med dem alle.

Det er en 14 dagers gratis prøveversjon uten begrensninger, og deretter må du avgjøre om det er verdt det å oppgradere. De betalte versjonene er ganske dyre; de er mer rettet mot markedsføringsteam og byråer som lager store volum med landingssider.

Funksjoner

Split test flere versjoner. Du kan gjøre enkel A/B testing, eller legge til så mange variasjoner du ønsker. Tildel en prosent av trafikken til hver variant, og velg deretter en vinner når tillitsprosenten er høy nok for deg.

Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image30
  • Mer enn 100 landingssider som kan sorteres. Du kan sortere på kampanjes mål (f.eks klikk-gjennom eller lead generering), type (f.eks bransje) og spesielle funksjoner (f.eks videobakgrunn).
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image31
  • Raske landingssider rett ut av boksen. Unbounce har tatt seg av optimalisering av hastigheten ved bruk av best praksis. Dette inkluderer ting som JavaScript og CSS forminskning, nettleser caching, og lazy loading.
  • Mer enn 100 integrasjoner. Unbounce har et flott utvalg maler, som kan sorteres etter kategori. Kun 13 er “in-app” integrasjoner, som hovedsakelig er integrasjonene for epostmarkedsføring (f.eks Aweber, Constant Contact). Resten drives av Zapier (merk at Unbounce er en Zapier Partner, så disse integrasjonene er pålitelige).
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image32

For å lære mer om Unbounce, les vår omfattende anmeldelse.

Gratis plan eller prøveperiode tilgjengelig? 14 dagers gratis prøveversjon
Antall maler 100+
Kundestøtte kanaler Epost
Telefon (under åpningstider)
Direktechat (under åpningstider)

7. Instapage – Strømlinjeformet publisering til WordPress

Instapage har vært i drift i mange år, men har nylig blitt overhalet slik at grensesnittet ser bedre ut, er enklere å bruke, og slik at dine landingssider vil laste raskere.

Instapage befinner seg omtrent på midten sammenlignet med de andre alternativene når det kommer til kostnad. De har kun en enkelt betalt versjon, som inkluderer alle deres funksjoner. Utenom det, tilbyr de en tilpasset enterprise versjon for større organisasjoner med et par ekstra avanserte funksjoner.

Det er en 14 dagers gratis prøveversjon som du kan bruke for å teste det.

Funksjoner

Split test flere variasjoner av landingssider. Du kan teste flere forskjellige komponenter på alle sider, og spesifisere trafikken som fordeles mellom dem.

Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image33
  • Innebygde varmekart. For mange landingssidebyggere, trenger du å finne en varmekart-integrasjon, men Instapage inkluderer en for deg. Du kan vise musebevegelser, klikk og scroll-dybde varmekart for dine landingssider.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image34
  • Så rask som landingssider kan bli. En del av Instapages store oppdatering var deres “Thor render engine,” sammen med andre hastighetsjusteringer (f.eks refaktorering av CSS og JavaScript, lazy loading, osv.). En av deres maler gikk fra 56 til 95 på Googles side hastighetstest.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image35
  • Tilpassede landingssider. Dette er en svært kraftig funksjon som dessverre kun er tilgjengelig på Enterprise planen. Det lar deg tilpasse enkelte deler av dine landingssider basert på enten din besøkende lokasjon, eller annonsen de klikket på for å navigere til siden.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image36
  • Mer enn 200 landingsside maler. Instapages maler kan sorteres etter kategorier (f.eks lead generering, klikk-gjennom, e-bok). De er alle profesjonelt designet og responsive.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image37 Finn ut mer om Instapage i vår ekspertanmeldelse.

Gratis plan eller prøveperiode tilgjengelig? 14 dagers gratis prøveversjon
Antall maler 200+
Kundestøtte kanaler Epost ticket
Direktechat (ukedager 06:00-20:00 EST)
Sammfunnsforum

8. Landingi – Høykonverterende skjemamaler

Landingi har en av de beste programvarene for landingssider med alle funksjoner som tilbys av de andre alternativene på toppen av listen.

De tilbyr også en innebygd lett CRM, som kan være nyttig dersom du jobber med individuelle leads av høy verdi.
Landingi tilbyr en rekke forskjellige planer å velge mellom. Introduksjonsplanene er relativt billige sammenlignet med andre dedikerte landingssidebyggere.

Men, de planene kommer ikke med alle funksjonene, eller et fult sett med integrasjoner.

Og likt med alle andre dedikerte landingssidebyggere på denne listen, er det en 14 dagers gratis prøveversjon som du kan bruke for å teste Landingi. Det er også en 30 refusjonsgaranti, som ikke mange andre landingssidebyggere tilbyr.

Funksjoner

  • Mer enn 200 tilpasselige maler. Du kan bla gjennom etter bransje eller mål (f.eks klikk-gjennom, registrering, nedlasting).
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image26
  • Enkel A/B testing. Du kan velge flere varianter å te ste mot hverandre og lage din beste landingsside. Du får velge når en vinner velges (manuelt eller automatisk etter en stund), samt trafikk deling mellom de to sidene.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image27
  • En lett CRM for å hjelpe deg på den siste innspurten. Alle dine leads vil samles sammen i din “inboks.” Det er ingen begrensning på antall leads du kan på alle planer.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image28
  • Mer enn 40 integrasjoner med populære verktøy. Landingi har et ganske standard bibliotek med integrasjoner for landingssider som du kan surfe etter via kategori. Den har de mest populære alternativene for CMS som WordPress og Shopify, og kan også koble til Zapier dersom du trenger å gjøre egne integrasjoner.
Best (REALLY FREE) Landing Page Builders-image29

Vil du lære mer om Landingi? Les vår ekspertanmeldelse.

Gratis plan eller prøveperiode tilgjengelig? 14 dagers gratis prøveversjon (med en 30 dagers refusjonsgaranti)
Antall maler 200+
Kundestøtte kanaler Epost
Telefon (ukedager 09:00-20:00 CEST)
Direktechat (ukedager 09:00-20:00 CEST)

Andre verktøy for landingssider du bør vite om

I tilfelle du fortsatt ikke har funnet den perfekte løsningen for din neste landingsside, her er flere plattformer som absolutt er verdt å sjekke ut. Disse verktøyene er ikke gratis, men de kan oppnå mye mer enn en enkel landingsside, og de gir utmerket valuta for pengene dine.

9. Sendinblue – Den med fleste maler optimalisert for å nå dine mål

Dette er en veldig robust markedsføringsplattform som lar deg bygge landingssider og sende dem via e-post, SMS eller chat til kundene dine. Selv om Sendinblue har en gratisversjon for e-postmarkedsføring, får du bare tilgang til landingssidebyggeren på de betalte versjonene. Her er noen av de beste funksjonene:
  • Malbibliotek for landingsside organisert etter målet for siden
  • Verktøy for personalisering, segmentering og markedsføringsautomatisering
  • A/B-testing av landingssidedesign og layout

10. GetResponse – Beste landingssidebygger for e-handel

I likhet med Sendinblue er GetResponse en mangefasettert markedsføringsplattform som inkluderer en landingssidebygger, som har en dra-og-slipp-editor med mobilresponsive temaer. Du kan prøve GetResponse gratis i 30 dager før du forplikter deg til en betalt versjon. Her er noen av tingene jeg liker med den:
  • Innebygd bilderedigering samt bilder fra Shutterstock og gifs fra Giphy
  • Enkel integrasjon med produkter og tjenester fra Etsy, BigCommerce og mer
  • Utvikling av konverteringstrakt for en helhetlig markedsføringsstrategi

Hva er den beste gratis landingssidebyggeren?

Da jeg testet så mange gratis landingssidebyggere, lærte jeg hvor viktig det er å ha visse funksjoner og integrasjoner for å støtte markedsføringskampanjene dine — for eksempel er muligheten til å tilpasse skjemaene dine en stor fordel.

Squarespace gir deg en godt utformet landingsside på få minutter, men den har kanskje ikke så mange tilpasningsmuligheter som du trenger.

Wix tar ledelsen for flest funksjoner på ett sted, og som en bonus er det alltid et av de enkleste verktøyene å bruke for å bygge nettsider. For de fleste bloggere og småbedrifter vil den ha det du trenger, alt på ett sted. Hvis du ikke ønsker å bli overveldet av funksjoner, men du fortsatt vil ha en effektiv landingsside, kan en enklere nettstedbygger som Jimdo være et godt valg.

Det er ikke slik at de mindre robuste gratis landingssidebyggerne er dårlige: hvis du har et e-postmarkedsføringsverktøy eller noe lignende allerede etablert og bare trenger en grunnleggende landingsside for å koble til disse verktøyene, vil enhver bygger på denne listen gi deg det du trenger .

For en rask titt på hovedfunksjonene til hver landingssidebygger, sjekk ut denne sammenligningstabellen:

Leverandør Maler for landingssiders Analyse verktøy E-post markedsføring Integrasjon av sosiale mediers Egendefinerte skjemaer Egendefinerte skjemaer
Wix
Squarespace
SITE123
Jimdo
Leadpages
Unbounce
Instapage
Landingi
Dersom du ikke er sikker på om noen av disse er riktige for deg, ta en kikk på mer detaljerte programvareanmeldelser av programvare fra brukere.

Etter du har valgt det beste alternativet for deg, er det på tide å bygge noen landingssider som konverterer.

Dersom du er ny til konverteringsrate optimalisering, anbefaler jeg at du lærer hvordan du lager en følelse av hastverk på landingssider, og hvordan en side med høy konverteringsrate ser ut.

FAQ

Hva er en målsidebygger?

En målsidebygger er et markedsføringsverktøy som lar deg lage nettsider knyttet til spesifikke markedsføringskampanjer. De fokuserer på å maksimere konverteringer fra besøkende som lander på siden din og har vanligvis funksjoner for å måle hvor bra en kampanje gjør det. Vi har gjort omfattende vurderinger av de beste – og verste – målsidebyggerne.

Hvilke gratis målsidebyggere er best?

Wix er den beste kostnadsfrie målsidebyggeren, basert på mine tester og undersøkelser. Man får full kontroll over tilpasning, integrasjoner med en rekke forskjellige verktøy, og analyser slik at man får en god oversikt over kampanjers resultater. For å lære mer, kan du lese vår Wix ekspertanmeldelse.

Kan man lage en målside uten et nettsted?

Jada! Mange målsideverktøy lar deg bygge frittstående sider for dine markedsføringskampanjer, uten behov for et fullstendig nettsted. Men, dersom du ønsker, kan du enkelt legge til dine målsider til ditt nettsted. Mange av de beste nettstedbyggerne (deriblant et par som er på denne listen) lar deg lage et fullstendig nettsted, eller bare en enkel målside avhengig av hva du ønsker.

Er en målside det samme som et nettsted?

Nei. En målside er en frittstående side knyttet til en spesifikk markedsføringskampanje, mens nettsteder er et nettverk av sider og informasjon designet for å støtte en bedrift på en bredere skala. Målsider kan være en del av et nettsted, og enkelte vil beskrive nettsteder som et nettverk at målsider, men generelt sett har målsider et mer spesifikt formål. Epostmarkedsføring er en av de mest effektive måtene å drive trafikk til din målside og øke oppmerksomheten rundt din kampanje.

Hvilke funksjoner må en målside ha?

Alle målsider bør ha følgende elementer:
  • Logoen til ditt firma
  • Et interessant tilbud til besøkende
  • Et oppsett som er optimalisert for konvertering
  • En handlingsoppfordring
  • Et skjema hvor besøkende kan legge inn deres epost eller annen informasjon for å få tilgang på tilbudet
Dersom du er en nybegynner innen markedsføring og trenger litt hjelp med å designe siden din, kan du finne eksperter på design av målsider på Fiverr for så lite som 50 kroner.

Når bør du oppgradere til en betalt målsidebygger?

Når du bør oppgradere avhenger av hvilke gratis målsidebyggere du velger og hvilke funksjoner du trenger. Du vil kanskje trenge å oppgradere for å koble til et eget domene, få tilgang til avanserte analyser, eller bruke enkelte integrasjoner med andre markedsføringsverktøy. Når du er klar til å oppgradere, ta en kikk på våre kuponger for målsider for å sørge for at du får tak i det beste kuppet!

Vurder denne artikkelen
4.5 Stem på av 22
Du har allerede stemt! Angre
Dette feltet er påkrevd Maximal length of comment is equal 80000 chars Minimum lengde på kommentar er 10 tegn
Noen kommentarer?
Svar
Se %s svar
View %s reply
Relaterte innlegg
Vi sjekker alle kommentarer innen 48 timer for å sørge for at de er fra ekte personer som deg selv. Vi er glade for at du syntes denne artikkelen var nyttig - vi hadde satt pris på om du kunne la flere få vite om den.
Popup final window
Del dette blogginnlegget med venner og kolleger nå:

We check all comments within 48 hours to make sure they're from real users like you. In the meantime, you can share your comment with others to let more people know what you think.

En gang i måneden vil du motta interessante og nyttige tips, triks, og råd til å forbedre din nettsides ytelse, og til å nå dine mål for din markedsføring!

So glad for at du likte det!

Del det med dine venner!

Eller vurder oss på

783269
50
5000
84938
Beste maler for landingssiderimage

Lag en EFFEKTIV landingsside

Velg en mal, tilpass og KJØR!