Onze website bevat links naar aangesloten websites en wij ontvangen een affiliatecommissie voor elke aankoop die op de aangesloten website wordt gedaan door het klikken op de links op onze website. Meer Informatie. Onze beoordelingen worden niet beïnvloed door deelname aan dergelijke programma's.

REVIEWS EN DESKUNDIG ADVIES Web Hosting Hub

Max Anderson Max Anderson Web Hosting Expert

Web Hosting Hub tilbyr over 310 gratis verktøy. En websidebygger som er enkel å bruke som kommer med ubegrenset plass og ubegrenset trafikk. De tilbyr også 24/7 teknisk support basert i USA og en pengene tilbake garanti.

We hebben dezelfde WordPress-website gehost op de meest populaire webhostingplatforms en hun prestaties gemeten
Klik hier om onze resultaten te zien >>

Overzicht

En sidebehandler som gir deg makten du trenger

Web Hosting blir ikke mye billigere enn hos Web Hosting Hub, som ikke bare tilbyr deg et sted å hoste en webside, men som også gir deg muligheten til å bygge din egen side ved bruk av en sidebehandler. WebHostingHub er forskjellig fra de fleste andre webbyggere, de har utviklet Web Hosting Hub behandleren, og den er spektakulær. Det er enkelt å bruke, ren og fri for rot, og er rett og slett en fristende måte på å komme i gang med hosting på.

Når vi først snakker om hosting, de tilbyr noen flotte prisstrukturer som er komplimentert med noen av de beste supportfunksjonene som finnes. Så gjør deg selv en tjeneste og ta en nærmere kikk.

Hvorfor bruke Web Hosting Hub?

 • Behandler som er enkel å bruke
 • Spektakulær support
 • Flotte priser

La oss finne ut litt mer…

Kenmerken

4.3

Et funksjonssett som kan sette deg i gang

Det er ikke noe flashy med funksjonene og verktøyene som du finner hos Web Hosting Hub. Det du vil finne er et utvalg av grunnleggende CMS verktøy, e-handelsløsninger, kontaktskjema, og verktøy for bloggintegrasjoner for å sende websiden din på riktig veg.

Dersom du ønsker å optimalisere din webside for søkemotorer kan det være du vil bli skuffet siden det ikke tilbys så mye når det kommer til SEO, men du får de grunnleggende valgene for å hjelpe deg med å få siden din rangert på søkemotorene. Uansett, dersom du bruker en kjent CMS som WordPress, er det mange måter å komme seg rundt problemet.Bekijk de volledige lijst met functies

Gebruiksgemak

3.3

Liten læringskurve, men svært kraftig

Ved bruk av Web Hosting Hubs sidebehandler, tok det et par minutter for meg å skjønne hva jeg skulle gjøre da oppsettet er litt annerledes enn flesteparten av andre sidebehandlere jeg har brukt tidligere. Etter 10 minutter så ble det dog veldig intuitivt å bruke og jeg var i stand til å lage relativt komplekse websider raskt.

Widgetene og tilleggene de tilbyr integreres sømløst og smertefritt på siden din, men en liten ulempe er at enkelte av widgetene ikke er så avanserte som jeg hadde håpet på. Uansett var behandleren deres enkel å lære og bruke, og skapte en side som var mer enn presentabel på kun 45 minutter.

Dersom du av en eller annen grunn ønsker å kansellere, har du rett på en 90-dagers full refusjonsgaranti.

Kijk of Web Hosting Hub bij je past

Ondersteuning

3.5

Flott support, men tilbyr kun de mest populære alternativene

 • Epostsupport
 • Supportsenter
 • Telefonsupport
 • Livechat
 • Forum
 • SEO hjelp
 • Videoleksjoner
 • Blogg

Web Hosting Hub har høflig, hjelpsom og responsiv kundestøtte. Selv om de ikke tilbyr like mange typer support som andre tjeneste kanskje gjør, tilbyr de de mest populære, og det gjør de svært godt.

Tarieven

4.0

Sidebehandler er kun tilgjengelig med webhosting

Web Hosting Hub tilbyr kun delt hosting, men deres pakker tilbyr uansett en webhostingplattform med full funksjonalitet og flotte funksjoner til en rimelig god pris. For omtrent $7 per måned (og store rabatter med lengre abonnement), får du ikke bare deres behandler som er enkel å bruke, men også ting som et gratis domenenavn, ubegrenset båndbredde, ubegrenset lagring, ubegrensede eposter, annonsekreditt, og egentlig alt annet du kan tenke deg for drift av en webside. Sikkerhetskopiering vil koste $1 ekstra per måned, men utenom det tilbyr de en sikker alt-i-en pakke.

Een Gratis Domein is inbegrepen bij de aankoop van een hosting dienst van Web Hosting Hub.

Vergelijking

Hoe weegt Web Hosting Hub op tegen de concurrentie?

HostingerVergelijken4.9Vergelijken
InterServerVergelijken4.8Vergelijken
Web Hosting HubVergelijken3.9Vergelijken
BluehostVergelijken2.5Vergelijken

Gebruikersbeoordelingen

Wees de eerste Nederlandse gebruiker die Web Hosting Hub beoordeelt
Schrijf een beoordeling
Reageer op de review
Reageren
Bezoek Web Hosting Hub
reply
nl
Fout
onclick="trackClickout('event', 'clickout', 'Visit User Reviews', 'web-hosting-hub', this, true, ReturnPopup);"
View 1 reply
Bekijk %d antwoorden

Web Hosting Hub Review: conclusie

Web Hosting Hubs behandler er en av de tjenestene som har vært enklest å lære seg av alle tjenestene jeg har brukt noensinne. Mens det kanskje ikke går hele veien når det kommer til SEO, forbigår dem konkurrentene når det kommer til brukervennlighet, kundestøtte, og pris.

FORDELER

 • Behandler som er enkel å bruke
 • Flott kundestøtte
 • Stort utvalg av maler
 • Rimelig pris

ULEMPER

 • Ingen VPS eller dedikert hosting
 • Mangel på SEO funksjoner

Lik Web Hosting Hub anmeldelsen? Klikk her for å bygge din webside gratis.

Max Anderson Max Anderson
Max is een productarchitect en data scientist. Hij geeft les in HTML, CSS en JS aan jonge webontwikkelaars en hij schreef enkele van de eerste handleidingen voor mobiele app-ontwikkelingen voor Android en iOS.

Web Hosting Hub Alternatieven

4.9
Beste prijzen voor hosting met langere looptijd
Lees review
4.8
Beste prijs-kwaliteitverhouding
Lees review
4.7
Hostingpakketten met onbeperkt dataverkeer en elk uur back-ups
Lees review
4.6
Het beste van shared hosting en VPS gecombineerd in één pakket
Lees review
28668