REVIEWS EN DESKUNDIG ADVIES DreamHost

Oliver Taylor
Oliver Taylor
Web Hosting Expert

Ubegrenset plass og ubegrenset trafikk
Gratis domene + host ubegrensede domener
24/7 Teknisk kundestøtte + 100% oppetid garanti


Overzicht

dreamhost-overview

En etablert webhost som tilbyr 100% oppetid garanti

DreamHost er en prisvinnende og kanskje en av de eldste webhostingselskapene som finnes der ute, så de har mestret kunsten i å tilby utmerket webhosting av topp kvalitet med en mengde forskjellige fordeler, funksjoner og pakker.

Ikke mange hoster tilbyr en 100% oppetidsgaranti, men det gjør DreamHost. Dette betyr at de har mye press på seg for å kunne konsekvent tilby dette. Tjenesten tilbyr delt hosting, VPS og dedikerte pakker som kommer med en 14 dagers gratis prøveperiode slik at du kan utforske hva DreamHost har å tilby før du hopper i det. Etter du har blitt vandt med hostinggrensesnittet vil du oppdage at det er mange ubegrensede funksjoner og verktøy, men de mangler et telefonnummer.

En 97 dagers pengene tilbake garanti vil også gi deg tryggheten på at du kan få pengene tilbake dersom forventningene dine ikke blir møtt .

Hvorfor velge DreamHost?DreamHost

 • Brukervennlig
 • 100% garantert oppetid
 • Gratis 2 ukers prøveperiode
 • Grønn energi

Vil du finne ut om DREAMHOST er riktig for deg?
La oss ta en nærmere kikk!

Kenmerken

4.5
dreamhost-featuresMange fantastiske funksjoner fra DreamHost

Mange webhoster gir deg ubegrensede funksjoner, og DreamHost er ikke et unntak – det er ingen begrensninger på båndbredde, diskplass, epostkontoer, antall domener hostet, MySQL 5 databaser og flere andre valg. Det høres allerede flott ut, men det er bare begynnelsen.

Andre interessante tekniske funksjoner som DreamHost tilbyr er gratis domeneregistrering, støtte for flere kodespråk (PHP5, Perl, Python, etc), daglig statistikk, installering på ett klikk for flere tillegg, plattformer og andre klare løsninger, osv. I tillegg får du $100 bonus kreditt for å bli med i Google AdWords kampanjen.

DreamHosts sterkeste punkt er at de tilbyr en 100% oppetidsgaranti. Denne garantien slår de fleste, om ikke alle andre leverandører, men de har dog mye ansvar.

Det er årsaken til at DreamHost har det beste av overvåkningsutstyr og serversikkerhet, noe som de måtte sørge for at var på topp etter hack-forsøket i 2012. Dersom tjenesten faller under 100% vil du få en dag gratis tjeneste for hver time oppetiden faller under 100%.

I tillegg vil du kunne dra nytte av en 50GB auto-backup, som igjen slår de fleste andre webhostingleverandører, så du vil merke at du blir tatt godt vare på.Bekijk de volledige lijst met functies

Gebruiksgemak

3.8
dreamhost_user_friendly

VPS / dedikert

Flesteparten av DreamHost brukere melder om en glatt og intuitiv brukeropplevelse, med enkle navigasjonsmenyer, tilgjengelige hjelpeknapper og klare instruksjoner.Kijk of DreamHost bij je past

Ondersteuning

4.0
Dreamhost-supportBegrenset teknisk support, bortsett fra om du kan gjøre litt selv

Teknisk support hos DreamHost er supert for en som kan gjøre litt selv, men ikke for nybegynnere. De får poeng for en omfattende Wiki og diskusjonsforum samt en svært aktiv blogg og Twitter feed. Det de ikke tilbyr deg er telefon og livechat, og dette er absolutt en ulempe. Det kan være frustrerende når ingenting fungerer ordentlig. De lover dog å svare epostene dine innen 24 timer og mange brukere er fornøyde med DreamHosts support.

 • Videoleksjoner – begrenset
 • God epostsupport
 • Forum & blogg
 • Mulig CEO assistanse
 • Telefonsupport – begrenset antall tilbakeringinger for enkelte abonnement.
 • Ingen livechat
 • Supportsenter

Vergelijking

Hoe weegt DreamHost op tegen de concurrentie?

Hostinger Vergelijken 4.9 Vergelijken
InterServer Vergelijken 4.8 Vergelijken
DreamHost Vergelijken 3.8 Vergelijken
Bluehost Vergelijken 2.5 Vergelijken

Tarieven

3.9

Forny opptil 10 år

Mange hostingselskap har en prispakke for nye kontoer og en annen for fornyelser. DreamHost er ikke et unntak, men har rabatter på kontrakter så lange som 10 år.

Deres Shared pakke tilbyr ikke en e-handelsløsning – du må bruke dens CafeCommerce for $30 per måned. Dersom siden din vokser, tilbyr de VPS- og dedikerte serverpakker slik at du ikke trenger å flytte.

Månedlige priser kan virke litt høye sammenlignet med andre konkurrenter, men mengden gode funksjoner som DreamHost tilbyr gjør at det definitivt er verdt det. I tillegg, kan du benytte deg av en gratis prøveperiode på to uker. Bare husk at dersom du kansellerer etter den 97 dager lange gratis prøveperioden, må du fortsatt betale for det “gratis” domenet.

DreamHosts VPS hosting tilbud er alle drevet av Debian Linux, og virker svært spennende. Det som er spesielt, er at du får ubegrenset båndbredde og diskplass selv med den billigste pakken. Totalt, kan du velge mellom 5 pakker med 300-4000MB RAM og en månedlig kostnad mellom $15-200/måned. VPS av DreamHost er en flott løsning for prosjekter som forventer rask vekst, da null begrensning på båndbredde og lagring er svært nyttig når det kommer til fleksibilitet.

DreamHost pleide å tilby 6 forskjellige dedikerte hostingpakker, men nylig har de endret sin prismodell og tilbyr nå kun et alternativ, til 169$ per måned. Pakken inkluderer ubegrenset båndbredde, en annen flott ting du vil like er RAID teknologien som beskytter din data på en svært god måte, som er inkludert i de mer avanserte pakkene. Du bør også notere at det ikke er noen CPU data, så denne grunnleggende funksjonen forblir noenlunde uklar, og du vil måtte gjøre ytterligere undersøkelser før du kjøper en dedikert server fra DreamHost.

DreamHost Webhosting

Plan naamBandbreedteGratis SSLAantal websitesTarief per uur Plan naamBandbreedteGratis SSLAantal websitesTarief per uurShared StarterUnlimited+1$4.95Meer DetailsShared UnlimitedUnlimited+Unlimited$10.95Meer Details
Meer details

DreamHost Dedicated Servers

Plan naamOpslagruimteCPURAMTarief per uur Plan naamOpslagruimteCPURAMTarief per uurStandard1 TB4 cores4 GB$149.00Meer DetailsEnhanced2 TB12 cores16 GB$279.00Meer Details
Meer details

DreamHost WordPress Hosting

Plan naamBandbreedteAantal websitesTarief per uur Plan naamBandbreedteAantal websitesTarief per uurShared StarterUnlimited1$4.95Meer DetailsShared UnlimitedUnlimitedUnlimited$10.95Meer Details
Meer details
Een Gratis Domein is inbegrepen bij de aankoop van een hosting dienst van DreamHost.

Gebruikersbeoordelingen

Wees de eerste Nederlandse gebruiker die DreamHost beoordeelt
Schrijf een beoordeling

Samenvatting DreamHost

Dersom du ser etter en pålitelig host med en sterk tilstedeværelse på internett, er DreamHost et godt alternativ. De er ikke ute etter å lure eller forvirre deg til å kjøpe mer enn du trenger. For personer som ikke har behov for chat eller telefonalternativer, så er det også et flott dersom man har bestilt deres Shared pakke .

FORDELER

ULEMPER

 • Beleilig cPanel grensesnitt
 • 100% garantert oppetid
 • 2 ukers prøveperiode & 97 dagers pengene tilbake garanti
 • En mengde ubegrensede funksjoner
 • Skalerbart ettersom din side/forretning vokser
 • Grønn energi
 • Dyrere enn andre
 • Ingen telefon/livechat
 • E-handelspakke ikke tilgjengelig for delt Hosting

Lik Dreamhost anmeldelsen? Besøk Dreamhost.

Oliver Taylor
Oliver Taylor
Oliver is een senior webontwikkelaar, die functionaliteiten ontwikkelt en onderhoudstaken aanstuurt voor de WebsitePlanet-website en bijbehorende Android-apps (Java en Kotlin).

DreamHost Alternatieven

Vimexx
4.8
Beste prijs-kwaliteitverhouding
Lees review
KeurigOnline
4.7
Beste prestaties van Nederland: perfecte uptime en supersnelle laadtijden
Lees review
Antagonist
4.7
Het beste van shared hosting en VPS gecombineerd in één pakket
Lees review
Hostinger
4.7
Beste prijzen voor hosting met langere looptijd
Lees review
28684