Загрузка...

Генератор пиктограмм

Вставьте изображение сюда
jpg / png / gif

максимум 5 МБ
icon Настройки
ИЛИ

Популярные вопросы

Ce este un Favicon?
Faviconurile mai sunt cunoscute ca pictograme preferate, pictograme URL sau pictograme ale website-urilor. Acestea au dimensiuni foarte mici (de obicei 16×16 sau 32×32) și apar lângă URL-ul site-ului browser și în zona de marcaje, ceea ce facilitează identificarea site-urilor în filele deschise de către utilizatori.

De ce trebuie să folosesc Generatorul de Faviconuri?
În loc să redimensionați manual logoul site-ului pentru a funcționa ca favicon, Generatorul nostru vă oferă imediat un favicon formatat corect în format PNG. Deținerea unei astfel de imagini este foarte importantă pentru branding, iar cu Generatorul nostru de Faviconuri nu aveți nicio scuză să nu creați o pictogramă perfect dimensionată pentru identificarea ușoară a site-ului.

Cum adaug un Favicon pe site-ul meu?
Modul în care adăugați Faviconul pe site depinde de platforma pe care o utilizați. De exemplu, dacă utilizați WordPress, puteți încărca un favicon în Personalizatorul de teme (de obicei în secțiunea „identitate site”). Și alți constructori de website-uri dețin funcții simple de încărcare a faviconurilor.
Dacă doriți să introduceți manual codul faviconului, va trebui să încărcați pictograma creată pe site. Pentru a verifica dacă s-a încărcat corect, trebuie să accesați http://numewebsite.com/favicon.png în browser.
Apoi, va trebui să adăugați acest cod HTML al faviconului în secțiunea HEAD a paginilor și în pagina principală a site-ului:
<link rel=”shortcut icon” href=”http://example.com/favicon.png” />
Dacă utilizați memoria cache a website-ului, va trebui să o ștergeți pentru a putea apărea favicon-ul.

Faviconul meu va funcționa pe toate browser-ele?
Răspunsul simplu la această întrebare este „da”. Browser-ele mai vechi, precum Internet Explorer, necesitau formatul de fișiere „ICO”, dar acum fișierele PNG sunt suportate de toate browser-ele – inclusiv de Firefox, Chrome și Safari.

Нравится этот инструмент? Оцените его!
4.7 (Проголосовало 1145 пользователей)
Воспользуйтесь этим инструментом, чтобы оценить его

Как здорово, что вам понравилось!

Поделитесь с друзьями!