We rangschikken providers op basis van grondige tests en onderzoek, maar houden ook rekening met feedback van onze lezers en onze commerciële overeenkomsten met providers. Deze pagina bevat affiliatelinks.Openbaarmaking van advertenties
 1. Website Planet
 2. >
 3. Blog
 4. >
 5. 5 Beste Nettsidebyggere for online CV og resymé 2024

5 Beste Nettsidebyggere for online CV og resymé 2024

Andrea Schlottman Andrea SchlottmanWebsite Ontwikkeling Expert
For å få oppmerksomheten til HR managere og de som rekrutterer trenger du mer enn bare en enkel resymé nettside som ser fin ut. Du trenger nyttige funksjoner – slik som et kontaktskjema som virkelig fungerer, og muligheten til å la besøkende laste ned filer. Avhengig av ditt felt, vil du kanskje trenge flere avanserte funksjoner, slik som interaktive bilder/video gallerier, eller en knapp som brukes til å avtale et møte.

Som en frilansskribent som er avhengig av min tilstedeværelse på internett, forstår jeg dette. Og jeg setter ikke bare sammen en liste fra andre internettlister – Jeg har personlig testet dusinvis av nettsidebyggere og deler detaljert informasjon, skjermbilder, og pro tips fra min egen erfaring med disse verktøyene.

Du ønsker selvsagt ikke å sløse bort tiden din på å lage din nye resumé nettside for så å finne ut at nettsidebyggeren din er for begrenset, for komplisert, eller for dyr for deg. Jobb-leting er stressende og tidkrevende nok, så start her for å komme deg på veien til suksess.

Har du det travelt? Dette er våre toppvalg for resymé-nettsidebyggere

Dette ser jeg etter i de beste CV og resymé nettsidebyggerne

Mens du har letet etter den perfekte jobben, har jeg letet etter den perfekte CV nettsidebyggeren. Ut av de beste nettsidebyggerne der ute, har jeg valgt fem verktøy basert på fire viktige kriterier:
 • Resymé-spesifikke maler: Den raskeste og enkleste måten til å lage en resymé nettside? Bruk en nettsidebygger med klargjorte maler som er spesielt designet for resymé og CV-er.
 • Design-fleksibilitet: Disse verktøyene vil la deg å personalisere ditt nett-resymé, enten du vil ha en enkel, ensidig CV, eller et mer innholdsrikt profesjonelt portefølje.
 • Brukervennlighet: Ingen av disse nettsidebyggerne vil kreve mer enn et par minutter for at man skal skjønne hvordan man bruker dem.
 • Lav-kostnad planer: Om du leter etter en jobb har du sannsynligvis ikke mye penger til rådighet. Disse nettsidebyggerne har rimelige priser og noen har til og med gratisplaner.
Pro tips: Siden du ikke ønsker å bruke for lang tid på å lete etter jobb, trenger du nødvendigvis ikke binde deg til en langtidsplan; velg en månedlig plan og kanseller så snart du har funnet den perfekte jobben.

På en annen side, om du planlegger å frilanse og vil at ditt resymé skal være tilgjengelig hele tiden, kan du ofte spare hundrevis av dollar ved å registrere deg til et eller to år om gangen.

1.  Wix – En allsidig vinner for resumé maler og design fleksibilitet1

Wix Portfolio & CV templates1

Klikk her for å se alle av Wix sine portefølje og CV maler for1
Hovedhensikten med alle resymé nettsider er den samme: å vise frem din bakgrunn, erfaring, og talent for å overbevise HR at du er den riktige å hyre inn. Utenom det, varierer detaljene. En fotograf vil trenge en helt annen nettside enn en ingeniør, web-utvikler, eller salgsperson.

Det er grunnen til at brukere liker Wix så godt1. Du vil finne en av de største utvalgene av resymé-maler på Wix, som gir deg klargjorte resymé layouter som kan passe til alle industrier. Siden de viktigste seksjonene allerede er der (som ferdigheter, arbeidserfaring, utdanning, portefølje, osv.), er alt du trenger å gjøre å fylle ut de blanke feltene.

Wix resume template

Det som er enda bedre, om du vil ha mer personalisering, kan du gjøre det også. Med en dra-og-slipp editor vil Wix gi deg god kontroll over din nettsides design. Du kan redigere bilder, knapper, og tekst, eller så kan du gjøre det enkelt ved å beholde alternativene som er innebygd i malen.

Husk: Før du lager siden din, sørg for at du har valgt den riktige malen. Så snart du har startet redigeringen, vil du ikke kunne bytte mal uten å starte på nytt.

En annen funksjon som skiller seg ut hos Wix er Wix App Market, som hjelper deg i å tilpasse din resymé nettside til å spesifisere jobb markedet og industrien. (Noen apper koster penger, andre er gratis, og noen må betales for men har en gratis prøve.)

For en resymé eller portefølje nettside, vil du kanskje like disse appene her:
 • Gallerier – Legg til profesjonelle bildegallerier for å vise frem dine fotografi, motedesign, 3D rendering, eller annet arbeid som fokuserer på media.
 • Apper for avtaler – La de som rekrutterer avtale et intervju direkte i kalenderen din.
 • Kontaktskjema – Gjør det lett for selskaper og hodejegere å kontakte deg direkte.
 • Filnedlasting – Bruk Document av Wix (vises under) til å la besøkende laste ned ditt resymé, vitnemål, eller andre profesjonelle sertifikater.
Wix Document app

I tillegg til disse appene kan du legge til mye funksjonalitet direkte fra Wix editoren. Du kan lage en blogg (fint for journalister eller innholdsforfattere), inkluderer knapper for LinkedIn eller andre sosiale media, eller legge til striper med forhånds-designede anbefalinger.

Wix tilbyr en gratis plan1, men som på alle gratisplanene, er den mere begrenset enn de betalte alternativene. Du vil bare få et Wix domene, siden din vil vise Wix reklame, og du vil bare få 500 MB båndbredde og lagring. For å se mer profesjonell ut, er en oppgradering verdt den lave kostnaden.

Om du vil lage en nettside enda raskere, kan du også dra nytte av Wix ADI (kunstig design intelligens). Ved å svare på et par spørsmål, vil Wix ADI generere et personlig nettsted til deg. Du kan lære mer om det i vår detaljerte Wix ADI anmeldelse.

Konklusjonen: Wix er en god CV nettsidebygger for jobbsøkere i alle industrier (og med alle nivå av design/dataerfaring). Den har ikke bare det største utvalget av maler, men gir også de mest presise tilpassingsalternativene med sin dra-og-slipp editor. Det store App Markedet er et flott tillegg.

Nybegynner-vennlig? Ja
Antall maler 19 for resymé, 40 for porteføljer
Mobilvennlige maler? Nei – malene er mobilvennlige som standard, men du trenger å bruke den dedikerte mobileditoren for å forsikre deg om at tilpassingene ser bra ut på ulike skjermer.
Gratis plan tilgjengelig? Ja – en inkluderer Wix domene, Wix reklame, og 500 MB lagring

2.  SITE123 – En fin balanse mellom nybegynnervennlig og funksjonsrik 1

Site123 resume templates1

Se alle Site123 sine CV & resumé-maler1
Site123 tilbyr færre resymé-maler og mindre tilpasningsalternativer enn Wix – men denne plattformen lar deg lage ditt nett-resymé veldig raskt. Dette er hovedgrunnen til at Site123 fikk en så høy rangering når jeg nylig anmeldte den.

Du kan velge fra åtte resymé/CV spesifikke maler, der hver av dem har ulike side oppsett for ferdigheter, arbeidserfaring, kontaktinformasjon, og mer. Du kan legge til nye sider eller endre design på eksisterende sider fra redigerings feltet på venstre side av skjermen.

Site123 CV website editor

Alle Site123 sine maler er mobilvennlige, slik at travle headhuntere og rekrutteringsbyrå alltid kan se en optimalisert versjon av nettsiden din – til og med på farten. Du kan gjøre et par endringer på overflaten av din mobilside (slik som endre menyfarge eller tekst plassering), men mulighetene er ikke like robuste her som de Wix´s mobil editor tilbyr.

Akkurat som med Wix, kan du enten beholde det grunnleggende oppsettet av resymé malen eller tilpasse den til dine behov. Gjennom Site123 App Market, plugin-bibliotek, eller redigeringsfeltet, kan du legge til funksjoner som:
 • Kalendere som viser dine kommende hendelser eller akseptere booking av intervju
 • Gallerier for å vise fotografi av arbeidet ditt
 • Knapper til din LinkedIn profil eller andre profesjonelle sosiale media
 • Klargjorte blokker av innhold for anmeldelser fra tidligere arbeidsgivere eller klienter
En annen flott funksjon for et resymé eller CV nettsted er tidslinje-siden. I stedet for å skrive datoer i en normal tekstboks, kan du vise din relevante erfaring på en tydelig, visuelt engasjerende måte (uten å måtte designe alt selv).

Site123 timeline feature for resume websites

Som Wix, tilbyr Site123 en gratis plan 1 med et Site123 domene, Site123 reklame, og begrenset lagring og båndbredde. Det er verdt å oppgradere tilen betalt plan siden gratis brukere er mye mer begrenset. For eksempel vil du ikke kunne installere apper/plugins eller gjøre enkelte redigeringer på nettsiden, ikke engang relativt grunnleggende funksjoner som farger og fonter.

Site123 sin nettside er tilgjengelig på ni språk, med mulighet til å vise siden din på hundrevis av flere. Om du ser etter globalt arbeid, kan dette flerspråklige valget gjøre at ditt resymé virkelig skiller seg ut.

Konklusjonen: Site123 gjør det raskt og enkelt å lage din resymé eller CV nettside. Du vil ikke få så mange maler eller redigeringsalternativer med enkelte nettsidebyggere, men i stedet kan du virkelig komme raskt gjennom din nettsidebygge-prosess.

Nybegynner-vennlig? Ja
Antall maler 8 resymé/CV maler
Mobilvennlige maler? Ja – og du kan gjøre begrensede redigeringer til mobilversjonen
Gratis plan tilgjengelig? Ja – en kommer med Site123 domene, Site123 reklame, bare 100 MB lagring, og begrenset tilpasningsalternativer

3.  Squarespace – Den beste estetikken for porteføljer eller andre visuelle resymé1

Squarespace Personal & CV templates

Squarespace har lenge vært en favoritt blant designfolk, siden dens maler er moderne, rene, og estetisk tilfredsstillende. Med fokus på store, høy-oppløselige bilder, Squarespace er en god resymé nettsidebygger om du ser etter en jobb innenfor kreative kunstformer, slik som grafiskdesign, mote, eller fotografi.

Squarespace har 15+ dedikerte resymé/CV/portefølje maler, som hver kommer med ulike nøkkelfunksjoner som er klare til å bli tilpasset:
 • Felt for anmeldelser
 • Bildegallerier
 • Tilknyttede videoer
 • Porteføljer for skriving i blog-stil
 • Resymé (begge ensidige, med tekst og nedlastbare filer)
 • Kontaktskjema
Squarespace sin nettsideeditor er intuitiv, med alle de mulige handlingene som vises feltene på toppen og til venstre. Du kan ikke dra individuelle komponenter (som en header eller paragraf), men du kan dra hele felt med innhold for å justere dem på siden.

Squarespace editor

I stedet av å legge til en knapp på siden, kan du koble til Squarespace siden din til din LinkedIn profil, som automatisk vil publisere dine blogg innlegg, bilder, videoer, og hendelser på LinkedIn. Om du ser etter jobb innen musikkproduksjon, kan du til og med vise frem lydspor.

En annen strålende funksjon fra Squarespace er at du kan bytte maler når som helst – til og med om nettsiden din allerede er på lufta, uten å måtte starte fra begynnelsen. Du vil kunne forhåndsvise din nye mal før du publiserer den, slik at du sørger for at ingenting kan gå galt.

11

Ulikt Wix og Site123, har ikke Squarespace noe app marked, men de har en innebygd integrasjon med mange eksterne apper. Avhengig av industrien din, kan du velge å:
 • Vise dine nylige Twitter innlegg
 • Vise dine nylige Instagram innlegg
 • Synkronisere med Acuity Scheduling for avtaler/intervju
Selv om Squarespace ikke har noen gratisplan, kan du starte med en 14-dagers gratis prøveperiode1. Om du derimot vil publisere siden, må du oppgradere til et betalt abonnement. Gode nyheter for jobbsøkere som fremdeles går på skolen: Du kan få 50% rabatt om du registrerer deg med en akademisk e-postadresse.

Konklusjonen: Squarespace har et brukervennlig grensesnitt, moderne nettsidemaler, og innebygde integrasjoner for å gjøre din resumé nettside bedre. Du vil ikke få så mange fine redigeringsmuligheter som på Wix, eller så mange ferdige side-stiler som på Site123, men du vil nok få en mer enn god nok funksjonalitet, i en visuelt slående pakke.

Sjekk ut vår ekspert anmeldelse av Squarespace for flere fordeler og ulemper.

Nybegynner-vennlig? Ja
Antall maler 15+ for resymé/CV og portefølje
Mobilvennlige maler? Ja – og du kan lage begrensede endringer til mobilversjonen (på enkelte maler)
Gratisplan tilgjengelig? Nei, men de har en 14-dagers gratis prøveperiode

4. Weebly – Det rimeligste alternativet for et eget domene1

Weebly portfolio templates1 Weebly har færre resymé-spesifikke temaer enn de fleste andre nettsidebyggere på denne listen, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Temaene er like nyttige til å lage din nettside for resymé eller CV, og deres rene, moderne utseende, rivaliserer Squarespace.

Weebly bruker en dra-og-slipp editor som ligner på Wix, selv om du ikke kan plassere elementer hvor som helst på siden slik du kan med Wix. I stedet, kan du dra elementer for å justere dem på siden eller plassere dem inni andre elementer.

Weebly website editor

Som det også vises i skjermbildet over, har du redigeringsfeltet til venstre, som inkluderer innebygde funksjoner for å forbedre din resymé nettside. Ved å dra hvilke som helst av de 25+ elementene i verktøylinjen til siden din, kan du lett legge til:
 • Nedlastbare filer (bra for resymé, vitnemål, sertifikater, etc.)
 • Kontaktskjema der headhuntere og rekrutteringsledere kan nå deg
 • Sosiale ikoner til LinkedIn, YouTube, Instagram, Twitter, Dribbble, og mer
 • Scribd dokumenter
 • Tilknyttede videoer
 • Bildegallerier
Pro tips: Før du linker CV siden din til sosiale media, dobbeltsjekk at alt der er egnet for at potensielle rekrutterere kan se det.
Du kan også endre tema når som helst uten å måtte lage siden din på nytt.

Weebly har også en app butikk der du kan legge til mer funksjonalitet til siden din. Noen apper er gratis, og andre må betales for. Noen viktige apper inkluderer Accordion, som trekker nettsiden din inn i vel-organiserte faner, eller Testimonials, som viser anbefalinger fra tidligere arbeidsgivere på en engasjerende måte.
Weebly App Center

Weebly sin gratisplan 1 kommer med 500 MB lagring og inkluderer Weebly reklame og et Weebly domene. Som med de andre gratis nettsidebyggerne, er det verdt å betale for å få et eget domene – som gjør at du ser mye mer seriøs ut som jobbkandidat.

Om du vil oppgradere, tilbyr Weebly den rimeligste planene med et tilpasset domene, som gjør den veldig populær blant Weebly sine brukere. (Denne Personal planen inkluderer fortsatt Weebly sin reklame. For å fjerne den, må du kjøpe den neste planen, som har en lignende pris som de andre.)

Konklusjonen: Weebly sine nettsider er ikke like justerbare som Wix, men temaene er attraktive og tilbyr plenty av funksjonalitet til et profesjonelt portefølje eller nett-resymé. Enten du er en skribent, grafisk designer, markedsfører, vil du ikke trenge noe erfaring for å lage et nett-resymé med Weebly.

Nybegynner-vennlig? Ja
Antall maler 7 for resymé/CV-er
Mobilvennlige maler? Ja – men du kan ikke redigere mobilversjonen uavhengig
Gratisplan tilgjengelig? Ja – inkluderer Weebly domene, Weebly reklame, og 500 MB lagring

5.  SimpleSite – Den enkleste nettsidebygger-opplevelsen for totalnybegynnere1

SimpleSite themes1 SimpleSite fungerer forskjellig fra de fire andre nettsidebyggerne på denne listen. I stedet for å bla gjennom maler og velge en du kan tilpasse, legger du inn flere grunnleggende deler med informasjon (inkludert type nettside og navn). Så vil SimpleSite generere en nettside layout for deg som du kan tilpasse.

Selv om du vil ha mindre kontroll over nettsidens tema, er alle SimpleSite temaer mobilvennlige, slik at du ikke trenger å gjøre endringer for enheter med ulike størrelser.

Når det kommer til nettsidebyggere, er Simplesite så enkel som mulig. I redigerings-skjermen, kan du gjøre begrensede justeringer til nettsidens design – for eksempel, ved å velge fra oppsett av layouter og font-par eller bytte til en annen bakgrunnsfarge, bilde, eller animasjon.

Pro tips: Om du vil at nettstedet ditt skal virke seriøst for potensielle arbeidsgivere, er nok ikke en bakgrunns-animasjon det beste valget – prøv en ren bakgrunn som ikke er for rotete, slik at den ikke distraherer den besøkende fra den viktige informasjonen du vil at de skal.
SimpleSite website editor
Sammenlignet med andre nettsidebyggere på denne listen, er SimpleSite utrolig nedstrippet. Men det finnes et par muligheter som kan gjøre din resymé nettside mer interessant:
 • Legg til et kontaktskjema
 • Lag et fotogalleri
 • Legg til en bildefremvisning
 • Legg inn en film fra YouTube eller Vimeo
 • Last opp en video
Du kan legge til ikoner for sosiale media kontoer som Facebook og Twitter, men de har ikke noe ikon for LinkedIn. De har heller ikke noe app butikk der du kan legge til ekstra funksjoner til siden.

Du kan lage et enkelt nett-resumé ved å plassere og redigere ulike tekstbokser (som vist på tema-eksempelet under) men det finnes ingen maler som du kan fylle ut.

SimpleSite Curriculum Vitae theme

Som på andre nettsidebyggere tilbyr SimpleSite en gratisplan1 med et SimpleSite domene og reklame, sammen med en begrensning på 15 sider for ditt nettsted. Det antallet burde være nok for en resymé eller CV, selv om det ville være verdt å oppgradere for å få et eget domene.

Konklusjonen: Sammenlignet til de andre nettsidebyggerne på denne listen, tilbyr SimpleSite mye mindre tilpasningsalternativer og mindre funksjoner som kan gjøre at ditt resymé skiller seg ut. Du får en veldig enkel prosess der det er nesten helt umulig til å gå seg vil. Med mindre du er en komplett nybegynner og ideen med å leke med nytt programvare ikke frister deg, bør du kanskje velge et av de andre alternativene på denne listen.

For flere detaljer, sjekk ut vår expertanmeldelse av SimpleSite.

Nybegynner-vennlig? Ja
Antall maler Ingen
Mobilvennlige maler? Ja – du kan også redigere mobilsiden direkte fra din egen mobilenhet
Gratisplan tilgjengelig? Ja – inkluderer SimpleSite domene, SimpleSite reklame, begrenset designalternativer, og opp til 15 sider

De siste anbefalingene til å lage ditt nett-resumé eller CV

Her har vi gått gjennom en stor mengde informasjon, men hovedfordelen er dette: Alle verktøy på denne listen kan gi deg en nettside som ser profesjonell ut innen så raskt som en time (eller til og med raskere, om du ikke bryr deg om finjusteringer).

Her er noen personlige anbefalinger:
 • Om du vil ha komplett kontroll over ditt nett-resymé (uten å måtte bruke mye tid på det), ville jeg valgt Wix1. Du kan velge en relevant mal, fylle inn arbeidshistorikken din og andre detaljer, dra og slippe alt til perfekt posisjon.
 • Om du ønsker noe litt enklere men fremdeles robust nok til å tilpasse, anbefaler jeg Site1231. Du vil ikke få like mange alternativer som med Wix, men du får mer enn nok funksjoner til å lage et engasjerende resymé for alle industrier.
Et siste råd? Selv om mange av disse nettsidebyggerne tilbyr en gratisplan, ville jeg ikke anbefale å bruke den til noe annet en prøving og feiling.

Så snart du er klar til å dele nettsiden med potensielle arbeidsgivere, er det verdt å betale for et oppgradert abonnement. Du vil ikke bare virke mer profesjonell (til takke for et eget domene), men du vil også få fordeler som å ha tilgang til flere apper, mer lagring, og flere tilpassingsalternativer. Og et bedre nett-resymé, betyr bedre sjans for å få jobb.

Om du planlegger å bruke Wix, gå ikke glipp av vår detaljerte Wix pris guide for noen profesjonelle tips om å spare enda mer.

Sjekk ut vår sammenligningstabell under for å velge den beste resymé nettsidebyggeren for deg.

Største fordel Største ulempe Viktigste funksjon på den rimeligste planen
Wix Velg fra 50+ maler designet for resymé, CV-er og porteføljer. Du kan ikke endre maler etter at du har startet å redigere. Om du ombestemmer deg må du starte på nytt. 30 minutter av HD videoopplasting – fint til å legge til litt personlighet til din side og introdusere deg selv for rekrutterere.
Site123 Bruk en side med tidslinje for å vise frem din arbeidserfaring på en engasjerende og synlig måte.

Mange tilpasningsalternativer er reservert for betalte brukere, og du kan ikke bruke de uten å betale først.

100 mailingliste meldinger – perfekt for å bygge og opprettholde et profesjonelt nettverk.
Squarespace Publiser dine blogger, bilder, eller videoer automatisk på LinkedIn eller andre sosiale medier for å vise at du er en industri bevist leder. Mange av de beste malene er avhengige av store bilder med høy oppløsning. Om du ikke har veldig høy kvalitet på bildene, kan siden din virke litt uprofesjonell.

Ubegrenset lagring – essensielt om du er i en kreativ industri som krever store porteføljer.
Weebly Endre temaer når som helst uten å starte på nytt. Temaene er stilfulle, moderne, og ette å redigere. Du kan ikke redigere mobilversjonen av siden din uavhengig. (Du må klare deg med det som temaet gjør, og av og til kan det se rart ut.) Rimeligste oppgradering blant disse nettsidebyggerne for et eget domene – som gjør at du virker mye mer profesjonell og seriøs.
SimpleSite For totalnybegynnere er nok dette den raskeste nettsidebygger-opplevelsen. SimpleSite nettsider ser litt enkle ut, og du har veldig begrenset med tilpasningsalternativer.

Legg til video-bakgrunner – et kreativt “designer” touch som gjør ditt resymé mye mer visuelt slående (velg fra seks innebygde videoer eller last opp din egen).
Beoordeel dit artikel
4.0 Gestemd door 49 gebruikers
Je hebt al gestemd! Ongedaan maken
Dit veld is verplicht Maximal length of comment is equal 80000 chars Minimale lengte van een reactie is 10 karakters
Eventuele opmerkingen?
Reageren
%s reacties bekijken
View %s reply
Gerelateerde berichten
Meer gerelateerde berichten tonen
We controleren alle reacties van gebruikers binnen 48 uur om er zeker van te zijn dat deze door echte mensen zoals jij zijn geplaatst. We zijn blij dat je dit artikel nuttig vindt. We stellen het op prijs als je dit met andere mensen deelt.
Popup final window
Deel dit blogbericht direct met vrienden en collega's:

We check all comments within 48 hours to make sure they're from real users like you. In the meantime, you can share your comment with others to let more people know what you think.

Een keer per maand ontvang je interessante en inzichtelijke tips, trucs en adviezen om de prestaties van je website te verbeteren en je digitale marketingdoelen te bereiken!

Fijn dat je het leuk vindt!

Deel het met vrienden!

1 1 1

Of geef een review op 1

243693
50
5000
85498