We rangschikken providers op basis van grondige tests en onderzoek, maar houden ook rekening met feedback van onze lezers en onze commerciële overeenkomsten met providers. Deze pagina bevat affiliatelinks.Openbaarmaking van advertenties

Tailored Logo Review 2024 – Betaal niet voordat je dit hebt gelezen

Andrea Schlottman Andrea Schlottman Grafisch Ontwerpster

Als zogenaamd ‘marketing- en ontwerpbureau’ streeft Tailored Logo ernaar om een one-stop-shop te zijn voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB) met een eigen branding. De prijzen van het bedrijf voor het maken van logo’s zijn redelijk, maar de designportefeuille van het bedrijf is inconsistent. Voor een constantere kwaliteit tegen dezelfde prijs, heb ik elders een logo-ontwerper ingehuurd (of zelf mijn eigen logo ontworpen).

Overzicht

2.000+ logo’s gemaakt, maar zijn ze goed?

Tailored Logo review - homepage screenshot

Tailored Logo brander sig selv som et samlet sted for markedsføring og design, og siger at de har 15+ års erfaring og lavet over 2.000 logoer. Billedet på virksomhedens hjemmeside giver dig følelsen af en normal (dyr) designtjeneste, hvor designere arbejder sammen om dine projekter. Men det er ikke det du betaler for hos Tailored Logo, og helt klart ikke hvad du får.

I stedet tilbyder Tailored Logo et udvalg af design- og digitale markedsføringstjenester med rabat, som spænder helt fra logoer til iOS-apps. Dette udvalg af tjenester ser helt klart imponerende ud, men det kunne også være et tegn på, at virksomheden prøver for meget. Leverer Tailored Logo virkelig tilpassede logoer i høj kvalitet, og hurtigt og til en god pris? Eller prøver de for meget til at levere det præcise logo du vil have?

Selvom du kan hyre Tailored Logo til at lave et logo på dansk, er det ikke den bedste mulighed for dig. Du kan hyre en professionel designer på Fiverr for en meget lavere pris (helt ned til $5!) og få dem til at lave et logo, som passer helt til dine behov.

Uanset hvad, bør du læse denne hurtige anmeldelse, før du går i gang med Tailored Logo. Jeg viser dig præcis hvad du får for pengene – og mere vigtigt, hvad du ikke får.

Funktioner

Hurtigt logodesign med valgfrie brandingtilføjelser

Tailored Logo bruger en meget ligetil proces til logodesign, som klares online. Du skriver en kreativ beskrivelse, og venter på at designerne deler deres logokoncepter med dig. Du skriver derefter feedback, får rettelser og afslutter til sidst dit logodesign.
Tailored Logo screenshot - Logo portfolio

Du får input fra flere designere

Tailored Logo tilbyder mange forskellige logodesignpakker (mere om det nedenfor), men hver pakke giver dig flere logokoncepter, lavet af forskellige designere. Med de fleste basispakker, vil to designere hver sende dig en logoidé. Fint, to sæt hænder er bedre end ét, ikke? Tja, kun hvis de arbejder sammen, og hvis de virkelig forstår dit logobehov.

Tailored Logos designere ser ud til at arbejde alene, fremfor at arbejde sammen som et team, hvilket resulterer i store forskelle i kvaliteten af de individuelle logodesign. Jeg hvis dig præcis hvad jeg mener i slutningen af denne sektion.

Det andet problem er, at du ikke kan vælge de Tailored Logo-designere, som skal arbejde på dit projekt. Denne held-baserede tilgang kan fungere fint, men du kan også ende med at arbejde med nogle designere hvis designidéer er langt fra hvad du vil have.

Hvis du hellere selv vil vælge din designer, bør du tage et kig på Fiverr, hvor du kan se tusindvis af porteføljer og hyre en, hvis arbejde du ved du kan lide.

Mine kollega har hyret flere designere fra Fiverr, og alle de andre bedstbedømte logodesignplatforme på missionen om, at finde det perfekte nye logo til Website Planet. Gå ikke glip af hans sammenligning af de bedste logodesigntjenester for at se hvordan professionelle designere og gør-det-selv logoværktøjer klarer sig – og hvilken en, der er vores klare vinder.

Du kan samtidig få andre brandingtjenester

Hvis du har brug for mere end et logo, tilbyder Tailored Logo rabatter på pakker der indeholder to eller flere af disse tjenester:

 • Logodesign – Vælg hvor mange logokoncepter du vil have, plus de filtyper du vil have.
 • Branding – Få tilpassede design af visitkort, t-shirts og andre markedsførings-/reklameting.
 • Hjemmesideudvikling – Vælg en basal HTML-side, content management system (CMS) eller en ehandels-butik.

Hvis du vil have at alle aspekter af din virksomheds digitale tilstedeværelse skal klares af Tailored Logo (og det mener jeg bestemt ikke du skal), laver virksomheden også animationer, forklaringsvideoer og endda iOS- og Android-apps.

Du kan hurtigt få et logo

Tailored Logo leverer logoer på kun 48 timer. (Indtil for nyligt skrev de, at deres leveringstid var 24 timer, så der er noget lidt bekymrende her). Bemærk, at hvis du forespørger ændringer til de foreslåede logoer, vil processen blive langsommere, og du skal vente længere på de endelige, downloadbare filer. Processen er dog stadigvæk ret hurtig.

På den anden side, tilbyder mange designere på Fiverr også hurtige leveringstider, til ofte lavere priser. Du kan endda selv oprette et logo med et værktøj som Tailor Brands eller Wix Logo Maker (som jeg faktisk gjorde nedenfor!). Takket være kunstig intelligens (AI) kan disse logoværktøjer generere unikke logodesign, som du kan tilpasse og downloade på få minutter.

Du får et ubegrænset antal ændringer… Måske

Tailored Logo screenshot - Features

Som dette skærmbillede af forsiden viser, tilbyder Tailored Logo tydeligt en politik om et ”Ubegrænset antal ændringer”. Der er dog en hage. Kun de tre bedste pakker inkluderer ubegrænsede rettelser. Så du skal bruge et ret stort beløb, for at låse op for denne funktion. De billigere pakker har grænser for antallet af ændringer du kan forespørger. Eksempelvis tilbyder den andenbilligste mulighed, Professional, seks revisioner.

Okay, hurtigt er godt… Men hvordan ser logoerne ud?

Hurtige leveringstider og et ubegrænset antal ændringer er gode salgstricks for Tailored Logo, men i sidste ende, har du brug for at vide at dit logo kommer til at se professionelt ud og er pengene værd. Efter at have taget et godt kig på Tailored Logos portefølje, ville jeg sige at de fleste designs ser… ”fine ud”. Men ikke rigtig fem stjerner værd, vel?

For at være helt fair, er der nogle af logoerne der er kreative og godt designere, såsom de tre eksempler nedenfor. Jeg kan godt lide at se god brug af farver, billeder og tekst. Det imponerede mig også, at stilene var så forskellige fra hinanden; nogle designtjenester får alle logoerne til at se ud som om, at de kommer fra samme idé.

Logo by Tailored Logo - Farmer Marine Construction Logo by Tailored Logo - Faded Stylez Logo by Tailored Logo - Dynomite Donuts

Desværre ser mange af Tailored Logos designs basale, generiske og endda amatørartige ud, såsom de tre jeg har fremhævet nedenfor. Det ligner helt, at disse logoer er designet af en helt anden virksomhed, end dem ovenfor. (Det er her at Tailored Logo kommer ind i problemer, når de har flere designere der arbejder alene, i stedet for at arbejde i designteams).

Logo by Tailored Logo - Beard Bros Logo by Tailored Logo - Magical Maids Logo by Tailored Logo - Gidget

Mange designere jeg så i Tailored Logos portefølje (selv de ret gode) fik mig til at tænke ”Vent, jeg kunne selv lave det der!” Og jeg mener ikke, at jeg kunne lave dem med professionelle grafikprogrammer som Adobe Illustrator. For at se om min udtalelse holder stik, har jeg fundet nogle af mine favorit gør-det-selv logoværktøjer frem, og testet dem.

Her er min sammenligning med Tailor Brands:

Logo by Tailored Logo - Equity Recruiting & Consulting Logo made with Tailor Brands - Finance Consulting & Management

Venstre: Fra Tailored Logos portefølje. Venstre: Min version, lavet med Tailor Brands på 15 minutter. For at lære mere om denne platform, skal du læse vores dybdegående Tailor Brands-anmeldelse.

Og med Wix Logo Maker:

Logo by Tailored Logo - The Country Canine Logo made with Wix Logo Maker - The City Canine

Venstre: Fra Tailored Logos portefølje. Venstre: Min version, lavet med Wix Logo Maker på 15 minutter. Lær mere om Wix Logo Maker i vores ekspertanmeldelse.

Og til sidst med DesignEvo:

Logo by Tailored Logo - Sterling Higgins Logo made with DesignEvo - Masterson Smith

Venstre: Fra Tailored Logos portefølje. Venstre: Min version, lavet med DesignEvo på 15 minutter. Klik her for at lære mere om DesignEvo.

Lighederne mellem logoerne i hvert par er nok til at få en til at tænke over det…hvad betaler man i virkeligheden Tailored Logo for? Ja da, du kan måske få noget som et af de helt unikke originale design i virksomhedens portefølje. Men du kan ligeså godt ende med noget, som du selv kunne lave.

En sidste bemærkning her: Den ultimative test af et logos kvalitet er, om virksomheden beholder det på lang sigt. Jeg var nysgerrig omkring, om hvor mange af virksomhederne der vises i Tailored Logos portefølje, der stadigvæk brugte logoerne. Så jeg tog min spionhat på (eller… Jeg søgte på Google).

Jeg kunne faktisk ikke finde mange af virksomhederne, og flere af dem jeg fandt, brugte andre logoer. Konklusion: Det er svært at vide om Tailored Logos påstand om at have ”lavet 2.000+ logoer” betyder faktiske logoer, eller bare eksempellogoer på falske virksomheder, som bare er lavet for at udvide deres portefølje.

Prissætning og support

Flere forskellige prispakker for dit logo

Tailored Logo screenshot - Pricing packages
Tailored Logo tilbyder fire logodesignpakker, som alle kræver en engangsbetaling. Her er de største forskelle, som gør en pakke dyrere end en anden:

 • Antallet af logokoncepter: Den billigste pakker giver dig kun to logokoncepter, som du kan gennemgå, hvor den dyreste pakker giver et ubegrænset antal koncepter.
 • Logoændringer: Som jeg sagde, får du kun et ubegrænset antal ændringer med de dyrere pakker. Startup-pakken giver kun tre revisioner, så der er en ret stor chance for, at du får et logo du ikke elsker.
 • Filformater: Den billigste pakke giver dig kun filer i lav opløsning til digital brug. For at få mere brugbare filer (såsom PNG-filer eller skalérbare vektorfiler til print i høj opløsning), skal du betale mere.

Priserne her er meget lavere end dem fra The Logo Company, et andet bureau der giver dig flere logokoncepter fra forskellige designere. I modsætning til The Logo Company, er den billigste mulighed hos Tailored Logo dog ikke så brugbar, da man ikke får nogen højtopløslige og printklare filer. Og The Logo Company laver kun logoer, som giver mig lidt mere tillid til, at designerne forstår hvad jeg vil have. For at lære om vores erfaring med dem, skal du klikke her for at læse vores dybdegående anmeldelse af The Logo Company.

Overordnet set, for det man får, vil jeg sige at priserne hos Tailored Logo er… Overkommelige. Taget det dårlige portefølje i betragtning, sammen med de begrænsede ændringer og filformater inkluderet i basispakken, får du helt klart større værdi med en anden logodesigntjeneste, såsom Fiverr.

Der er en fuld returret

Alle Tailored Logos tjenester leveres med en 100% fuld returret. Du kan anmode om en fuld refundering via telefon, e-mail eller livechat, og du får en refundering inden for 48 arbejdstimer.

Vær dog forsigtig: Den fulde returret er kun gyldig før du har godkendt de første logokoncepter. Når du har godkendt dem og bedt om ændringer, vil du ikke kunne anmode om en refundering.

Tarieven

Vergelijking

Hoe weegt Tailored Logo op tegen de concurrentie?

1Fiverr Logo DesignVergelijkenOnze score4.9Vergelijken
1LookaVergelijkenOnze score4.8Vergelijken
1Tailored LogoVergelijkenOnze score4.1Vergelijken
1Logo Design GuruVergelijkenOnze score2.9Vergelijken

Tailored Logo Review: conclusie

Når det kommer til lavprislogodesigntjenester, synes Tailored Logo at være… en af dem. Virksomhedens portefølje er en meget blandet pose, og der er ingen måde at vide på, om du får noget unikt og kreativt, eller noget helt forfærdeligt generisk.

Ja da, du kunne hyre Tailored Logo til at lave dit logo, og du ville nok være fint tilfreds med det. Men for at sikre bedre kvalitet, anbefaler jeg at hyre nogle på Fiverr som har et portefølje du virkelig elsker (og måske også sparer dig lidt penge).

Fordele
 • Tilpassede logoer lavet af flere designere
 • Mange priser og pakker tilgængelig
 • Hurtig logodesignstidsrammer
 • 100% fuld returret

Ulemper
 • Basispakken giver dig kun to designkoncepter.
 • Ubegrænset antal ændringer tilbydes kun med dyrere pakker.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Tailored Logo?

Om een ontwerp van Tailored Logo te krijgen, moet je eerst een creatieve instructie schrijven. Vervolgens wacht je op de ontwerpers die hun logo concepten met je te delen, wat meestal binnen 48 uur gebeurt. Aangezien je echter input krijgt van meerdere ontwerpers die alleen werken, kunnen individuele logo-ontwerpen sterk verschillen.

Je kunt ook niet kiezen welke ontwerpers aan je project werken. Als je besloten hebt om een professional in te huren om je logo te maken, is een platform zoals Fiverr1 een veel betere optie – je kunt een ontwerper kiezen om mee samen te werken en je krijgt een snelle levering voor een lagere prijs.

Is Tailored Logo duur?

Tailored Logo biedt vier betaalde pakketten1 die verschillen in het aantal logo concepten, revisies en bestandsformaten. In vergelijking met een soortgelijk bureau als The Logo Company, biedt Tailored Logo veel lagere prijzen. Het goedkoopste abonnement is echter niet zo nuttig, aangezien je geen bestanden in hoge resolutie of printklare bestanden krijgt.

Ongeacht welk platform je kiest, zorg ervoor dat je gebruik maakt van onze kortingen om de beste deals te krijgen.

Is Wix Logo Maker beter dan Tailored Logo?

Al heeft Tailored Logo dan een team van professionele ontwerpers in dienst om aan je project te werken, de logo’s die je krijgt kunnen er standaard, basic en zelfs amateuristisch uitzien. Je zult waarschijnlijk betere resultaten krijgen met een een rijk uitgeruste logo maker zoals Wix1 – De kans is groot dat je in ongeveer 15 minuten een degelijk ontwerp kunt maken. Ontdek meer in onze Wix Logo Maker expert review.

Hoe maak ik een professioneel logo?

Als je input wilt van meerdere professionele ontwerpers, overweeg dan een platform voor ontwerpwedstrijden zoals 99designs1 – zij bieden een goede balans tussen kwaliteitsontwerpen en betaalbare prijzen. Maar als je de klus zelf wilt klaren, kijk dan eens naar onze top aanbevelingen voor logo ontwerpers voor 2024 om inspiratie op te doen.
Andrea Schlottman Andrea Schlottman
Andrea is een ervaren content writer, copywriter en redactrice met speciale interesses in grafisch ontwerp, duurzame ontwikkeling, reizen en literatuur. Ze komt oorspronkelijk uit Texas en heeft over de hele wereld gewoond. Ze maakt regelmatig reizen om nieuwe plaatsen te ontdekken en familie in Japan te bezoeken.
1.0
Gebruikersbeoordelingen
Gebaseerd op 12 beoordelingen in 1 talen
Wees de eerste Nederlandse gebruiker die Tailored Logo beoordeelt
Gebruikersreviews zijn niet geverifieerd
Schrijf een beoordeling
Je kunt gebruikersbeoordelingen in andere talen lezen
Reageer op de review
Reageren
Bezoek Tailored Logo
reply
nl
Fout
onclick="trackClickout('event', 'clickout', 'Visit User Reviews', 'tailored-logo', this, true );"
View 1 reply
Bekijk %d antwoorden
Thank goodness I read the reviews

I want to thank everyone for taking the time to write a review. I was about to pay, paused, researched reviewed and found these. I had already given my name and email to Tailored Logo. When I stated to "Alan" that I am no longer interested due concerning reviews, Alan, kept emailing me. First, the emails were ignoring my very forthcoming of not being interested. Then Alan began offering me a discount. I blocked him. Thank you, brothers and sisters.

avatar
Weatherman, VS
10 April 2024
1
Not really designers, more copy and paste.

This company acts like they care. After the initial contact and getting you to sign up, they continually try to upsell or have you buy others things. The product they turn out is random and does not follow any of the initial instructions you give them. The logos they turn out if you reverse google image search you will find company logos or templates from free websites they use and change words. One of the logo look like a Bing AI generted image, wonky. They do not give you anything authentic with any thought or effort.

avatar
anonymus, VS
25 Maart 2024
1
They stole $1100.00 From me

Terrible experience with this company. They stole $1100.00 from me and never gave me what I paid for. I had to go back and forth requesting changes and they never made any of the changes requested. They will waste your time and steal your money.

avatar
Jen, VS
25 Oktober 2022
1
Money Back Guarantee is BS

Lets just say, I would never use them again, it took them 6 months to build my site. Whoever did the copywrite, was not in the United States or never went to school...I brought this to their attention and they told me that they had already correct all the grammar errors....now I'm not talking about a couple either here and there, there was well over 200 on the site. After I thought we were done, and they could set it live, they didn't use the correct domain I provided and instead removed my main company webpage and put in this sub site we made instead. The only good thing I can say is they didn't ghost me after I complained about getting ghosted.. from that point I had good communication with my rep ...but I could have save the 100 hours I put into this and all the money and had been further ahead. I would not recommend them.

avatar
Adam, VS
01 Juni 2022
1
PLEASE DO NOT USE THIS COMPANY

Please do not use this company. I currently have an open investigation with this company. Robert Jones is a con artist, liar, and a complete fraud. I was given over 5 different contact numbers for Robert Jones within a 2 month time frame. His telephone number was disconnected twice. This company is very unprofessional and will scam you out of thousands of dollars.

avatar
Delaney Logan, VS
24 Mei 2022
1
Buyer Beware

I paid for the "premium" package. The initial experience was wonderful, they were responsive, prompt, and seemed to care. Everything was within 48hrs. Here we are 3 months into my "free addon services" and its been over a month since my last product delivery. As soon as the initial logo was done and I didnt purchase a website, the communication dropped off to near silence, unless I reached out. I feel like the company no longer cares and just wanted my money to dump me as quickly as possible after that.

avatar
Stephen Brown, VS
25 Januari 2022
1

Stephen, I have spent thousands of dollars with them and it has been a nightmare. I have had to do their job basically. I have learned more about computers and website design by fixing their mistakes than I ever learned on purpose. They suck, John Vuknic

avatar
John Vuknic , VS
03 Mei 2022
Always Read Reviews! Dang!

This place is just exactly like every single reviewer has experienced. Unprofessional, scammers, beware! I paid for the logo and website "deal". Our website never got completed, when I tried to complain to Dennis Kurtz, Robert Jones would immediately respond. What a joke. I now have to pay another company 2000 to do an seo audit on their junky work. Plus our staged website is littered with crap images, and latin descriptions. DO NOT PAY THEM A CENT.

avatar
Colleen Miele, VS
16 December 2021
1
Caution!

This is the worst one most unprofessional company I've ever encountered. I've paid this company $1099.00 for a website and $135.00 for a business card design. It's been 9 months and I've still got nowhere. It doesn't matter how specific you break down what you want. It still comes back wrong. Huge, huge mistake!

avatar
Jennfier, VS
29 April 2021
1
Delen met gezinDelen met meerdere gebruikersDeskundige ondersteuningBack-upSlimme synchronisatiePersoonlijke oplossingZakelijke oplossingOpties voor teamsOffline mappenBestandsgeschiedenis en herstel Lees meer beoordelingen
Tailored Logo Alternatieven
Fiverr Logo Designers: de beste prijzen
Onze score
4.9
De laagste prijzen voor een professioneel ontwerp
Lees review
Wix Logo Maker: beste gratis DIY-tool
Onze score
4.5
Gratis logo voor niet-commercieel gebruik
Lees review
Looka: beste AI-logogenerator
Onze score
4.8
Krachtige wizard kan honderden logo-opties genereren
Lees review
DesignCrowd: beste PRO-ontwerpers
Onze score
4.7
Houd wedstrijden en ontvang bij elke aanvraag meer dan 30 ontwerpen
Lees review
1248404
Beste aangepaste logo's1image

Ontvang een aangepast logo voor slechts $ 5!

Huur binnen enkele minuten een professionele ontwerper in