Onze website bevat links naar aangesloten websites en wij ontvangen een affiliatecommissie voor elke aankoop die op de aangesloten website wordt gedaan door het klikken op de links op onze website. Meer Informatie. Onze beoordelingen worden niet beïnvloed door deelname aan dergelijke programma's.

REVIEWS EN DESKUNDIG ADVIES Tailored Logo

Andrea Schlottman Andrea Schlottman Grafisch Ontwerpster

Als zogenaamd ‘marketing- en ontwerpbureau’ streeft Tailored Logo ernaar om een one-stop-shop te zijn voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB) met een eigen branding. De prijzen van het bedrijf voor het maken van logo’s zijn redelijk, maar de designportefeuille van het bedrijf is inconsistent. Voor een constantere kwaliteit tegen dezelfde prijs, heb ik elders een logo-ontwerper ingehuurd (of zelf mijn eigen logo ontworpen).

Overzicht

2.000+ logo’s gemaakt, maar zijn ze goed?

Tailored Logo review - homepage screenshot

Tailored Logo brander sig selv som et samlet sted for markedsføring og design, og siger at de har 15+ års erfaring og lavet over 2.000 logoer. Billedet på virksomhedens hjemmeside giver dig følelsen af en normal (dyr) designtjeneste, hvor designere arbejder sammen om dine projekter. Men det er ikke det du betaler for hos Tailored Logo, og helt klart ikke hvad du får.

I stedet tilbyder Tailored Logo et udvalg af design- og digitale markedsføringstjenester med rabat, som spænder helt fra logoer til iOS-apps. Dette udvalg af tjenester ser helt klart imponerende ud, men det kunne også være et tegn på, at virksomheden prøver for meget. Leverer Tailored Logo virkelig tilpassede logoer i høj kvalitet, og hurtigt og til en god pris? Eller prøver de for meget til at levere det præcise logo du vil have?

Selvom du kan hyre Tailored Logo til at lave et logo på dansk, er det ikke den bedste mulighed for dig. Du kan hyre en professionel designer på Fiverr for en meget lavere pris (helt ned til $5!) og få dem til at lave et logo, som passer helt til dine behov.

Uanset hvad, bør du læse denne hurtige anmeldelse, før du går i gang med Tailored Logo. Jeg viser dig præcis hvad du får for pengene – og mere vigtigt, hvad du ikke får.

Funktioner

Hurtigt logodesign med valgfrie brandingtilføjelser

Tailored Logo bruger en meget ligetil proces til logodesign, som klares online. Du skriver en kreativ beskrivelse, og venter på at designerne deler deres logokoncepter med dig. Du skriver derefter feedback, får rettelser og afslutter til sidst dit logodesign.
Tailored Logo screenshot - Logo portfolio

Du får input fra flere designere

Tailored Logo tilbyder mange forskellige logodesignpakker (mere om det nedenfor), men hver pakke giver dig flere logokoncepter, lavet af forskellige designere. Med de fleste basispakker, vil to designere hver sende dig en logoidé. Fint, to sæt hænder er bedre end ét, ikke? Tja, kun hvis de arbejder sammen, og hvis de virkelig forstår dit logobehov.

Tailored Logos designere ser ud til at arbejde alene, fremfor at arbejde sammen som et team, hvilket resulterer i store forskelle i kvaliteten af de individuelle logodesign. Jeg hvis dig præcis hvad jeg mener i slutningen af denne sektion.

Det andet problem er, at du ikke kan vælge de Tailored Logo-designere, som skal arbejde på dit projekt. Denne held-baserede tilgang kan fungere fint, men du kan også ende med at arbejde med nogle designere hvis designidéer er langt fra hvad du vil have.

Hvis du hellere selv vil vælge din designer, bør du tage et kig på Fiverr, hvor du kan se tusindvis af porteføljer og hyre en, hvis arbejde du ved du kan lide.

Mine kollega har hyret flere designere fra Fiverr, og alle de andre bedstbedømte logodesignplatforme på missionen om, at finde det perfekte nye logo til Website Planet. Gå ikke glip af hans sammenligning af de bedste logodesigntjenester for at se hvordan professionelle designere og gør-det-selv logoværktøjer klarer sig – og hvilken en, der er vores klare vinder.

Du kan samtidig få andre brandingtjenester

Hvis du har brug for mere end et logo, tilbyder Tailored Logo rabatter på pakker der indeholder to eller flere af disse tjenester:

 • Logodesign – Vælg hvor mange logokoncepter du vil have, plus de filtyper du vil have.
 • Branding – Få tilpassede design af visitkort, t-shirts og andre markedsførings-/reklameting.
 • Hjemmesideudvikling – Vælg en basal HTML-side, content management system (CMS) eller en ehandels-butik.

Hvis du vil have at alle aspekter af din virksomheds digitale tilstedeværelse skal klares af Tailored Logo (og det mener jeg bestemt ikke du skal), laver virksomheden også animationer, forklaringsvideoer og endda iOS- og Android-apps.

Du kan hurtigt få et logo

Tailored Logo leverer logoer på kun 48 timer. (Indtil for nyligt skrev de, at deres leveringstid var 24 timer, så der er noget lidt bekymrende her). Bemærk, at hvis du forespørger ændringer til de foreslåede logoer, vil processen blive langsommere, og du skal vente længere på de endelige, downloadbare filer. Processen er dog stadigvæk ret hurtig.

På den anden side, tilbyder mange designere på Fiverr også hurtige leveringstider, til ofte lavere priser. Du kan endda selv oprette et logo med et værktøj som Tailor Brands eller Wix Logo Maker (som jeg faktisk gjorde nedenfor!). Takket være kunstig intelligens (AI) kan disse logoværktøjer generere unikke logodesign, som du kan tilpasse og downloade på få minutter.

Du får et ubegrænset antal ændringer… Måske

Tailored Logo screenshot - Features

Som dette skærmbillede af forsiden viser, tilbyder Tailored Logo tydeligt en politik om et ”Ubegrænset antal ændringer”. Der er dog en hage. Kun de tre bedste pakker inkluderer ubegrænsede rettelser. Så du skal bruge et ret stort beløb, for at låse op for denne funktion. De billigere pakker har grænser for antallet af ændringer du kan forespørger. Eksempelvis tilbyder den andenbilligste mulighed, Professional, seks revisioner.

Okay, hurtigt er godt… Men hvordan ser logoerne ud?

Hurtige leveringstider og et ubegrænset antal ændringer er gode salgstricks for Tailored Logo, men i sidste ende, har du brug for at vide at dit logo kommer til at se professionelt ud og er pengene værd. Efter at have taget et godt kig på Tailored Logos portefølje, ville jeg sige at de fleste designs ser… ”fine ud”. Men ikke rigtig fem stjerner værd, vel?

For at være helt fair, er der nogle af logoerne der er kreative og godt designere, såsom de tre eksempler nedenfor. Jeg kan godt lide at se god brug af farver, billeder og tekst. Det imponerede mig også, at stilene var så forskellige fra hinanden; nogle designtjenester får alle logoerne til at se ud som om, at de kommer fra samme idé.

Logo by Tailored Logo - Farmer Marine Construction Logo by Tailored Logo - Faded Stylez Logo by Tailored Logo - Dynomite Donuts

Desværre ser mange af Tailored Logos designs basale, generiske og endda amatørartige ud, såsom de tre jeg har fremhævet nedenfor. Det ligner helt, at disse logoer er designet af en helt anden virksomhed, end dem ovenfor. (Det er her at Tailored Logo kommer ind i problemer, når de har flere designere der arbejder alene, i stedet for at arbejde i designteams).

Logo by Tailored Logo - Beard Bros Logo by Tailored Logo - Magical Maids Logo by Tailored Logo - Gidget

Mange designere jeg så i Tailored Logos portefølje (selv de ret gode) fik mig til at tænke ”Vent, jeg kunne selv lave det der!” Og jeg mener ikke, at jeg kunne lave dem med professionelle grafikprogrammer som Adobe Illustrator. For at se om min udtalelse holder stik, har jeg fundet nogle af mine favorit gør-det-selv logoværktøjer frem, og testet dem.

Her er min sammenligning med Tailor Brands:

Logo by Tailored Logo - Equity Recruiting & Consulting Logo made with Tailor Brands - Finance Consulting & Management

Venstre: Fra Tailored Logos portefølje. Venstre: Min version, lavet med Tailor Brands på 15 minutter. For at lære mere om denne platform, skal du læse vores dybdegående Tailor Brands-anmeldelse.

Og med Wix Logo Maker:

Logo by Tailored Logo - The Country Canine Logo made with Wix Logo Maker - The City Canine

Venstre: Fra Tailored Logos portefølje. Venstre: Min version, lavet med Wix Logo Maker på 15 minutter. Lær mere om Wix Logo Maker i vores ekspertanmeldelse.

Og til sidst med DesignEvo:

Logo by Tailored Logo - Sterling Higgins Logo made with DesignEvo - Masterson Smith

Venstre: Fra Tailored Logos portefølje. Venstre: Min version, lavet med DesignEvo på 15 minutter. Klik her for at lære mere om DesignEvo.

Lighederne mellem logoerne i hvert par er nok til at få en til at tænke over det…hvad betaler man i virkeligheden Tailored Logo for? Ja da, du kan måske få noget som et af de helt unikke originale design i virksomhedens portefølje. Men du kan ligeså godt ende med noget, som du selv kunne lave.

En sidste bemærkning her: Den ultimative test af et logos kvalitet er, om virksomheden beholder det på lang sigt. Jeg var nysgerrig omkring, om hvor mange af virksomhederne der vises i Tailored Logos portefølje, der stadigvæk brugte logoerne. Så jeg tog min spionhat på (eller… Jeg søgte på Google).

Jeg kunne faktisk ikke finde mange af virksomhederne, og flere af dem jeg fandt, brugte andre logoer. Konklusion: Det er svært at vide om Tailored Logos påstand om at have ”lavet 2.000+ logoer” betyder faktiske logoer, eller bare eksempellogoer på falske virksomheder, som bare er lavet for at udvide deres portefølje.

Prissætning og support

Flere forskellige prispakker for dit logo

Tailored Logo screenshot - Pricing packages
Tailored Logo tilbyder fire logodesignpakker, som alle kræver en engangsbetaling. Her er de største forskelle, som gør en pakke dyrere end en anden:

 • Antallet af logokoncepter: Den billigste pakker giver dig kun to logokoncepter, som du kan gennemgå, hvor den dyreste pakker giver et ubegrænset antal koncepter.
 • Logoændringer: Som jeg sagde, får du kun et ubegrænset antal ændringer med de dyrere pakker. Startup-pakken giver kun tre revisioner, så der er en ret stor chance for, at du får et logo du ikke elsker.
 • Filformater: Den billigste pakke giver dig kun filer i lav opløsning til digital brug. For at få mere brugbare filer (såsom PNG-filer eller skalérbare vektorfiler til print i høj opløsning), skal du betale mere.

Priserne her er meget lavere end dem fra The Logo Company, et andet bureau der giver dig flere logokoncepter fra forskellige designere. I modsætning til The Logo Company, er den billigste mulighed hos Tailored Logo dog ikke så brugbar, da man ikke får nogen højtopløslige og printklare filer. Og The Logo Company laver kun logoer, som giver mig lidt mere tillid til, at designerne forstår hvad jeg vil have. For at lære om vores erfaring med dem, skal du klikke her for at læse vores dybdegående anmeldelse af The Logo Company.

Overordnet set, for det man får, vil jeg sige at priserne hos Tailored Logo er… Overkommelige. Taget det dårlige portefølje i betragtning, sammen med de begrænsede ændringer og filformater inkluderet i basispakken, får du helt klart større værdi med en anden logodesigntjeneste, såsom Fiverr.

Der er en fuld returret

Alle Tailored Logos tjenester leveres med en 100% fuld returret. Du kan anmode om en fuld refundering via telefon, e-mail eller livechat, og du får en refundering inden for 48 arbejdstimer.

Vær dog forsigtig: Den fulde returret er kun gyldig før du har godkendt de første logokoncepter. Når du har godkendt dem og bedt om ændringer, vil du ikke kunne anmode om en refundering.

Tarieven

Vergelijking

Hoe weegt Tailored Logo op tegen de concurrentie?

Fiverr Logo DesignVergelijken4.9Vergelijken
Tailor BrandsVergelijken4.9Vergelijken
Tailored LogoVergelijken4.1Vergelijken
SMASHINGLOGOVergelijken2.3Vergelijken

Gebruikersbeoordelingen

Gebaseerd op 5 beoordelingen in 1 talen
1.0
Wees de eerste Nederlandse gebruiker die Tailored Logo beoordeelt
Schrijf een beoordeling
Je kunt gebruikersbeoordelingen in andere talen lezen
Reageer op de review
Reageren
Bezoek Tailored Logo
reply
nl
Fout
onclick="trackClickout('event', 'clickout', 'Visit User Reviews', 'tailored-logo', this, true);"
View 1 reply
Bekijk %d antwoorden
avatar
1
Jennfier
VS
29 April 2021
Caution!

This is the worst one most unprofessional company I've ever encountered. I've paid this company $1099.00 for a website and $135.00 for a business card design. It's been 9 months and I've still got nowhere. It doesn't matter how specific you break down what you want. It still comes back wrong. Huge, huge mistake!

avatar
1
Website owner in GA
VS
05 Januari 2021
Total scam. Robert, Stephen, Dennis are the same person.

I paid $1,300 to Robert to build a website and $800 to add online pay on the site. After going back and forth with me for 10 months, he still could not build my site. He said that he had a site designer putting the site together. That one made mistakes after mistakes. I stayed up until 2 am for several weeks trying to read over the proof and when I got back to him to make corrections, he would correct 2 of 15 mistakes. That caused me to have to go over everything all over again. He kept correcting 1 or 2 mistakes at a time. I guess that was his way to distract his customers. He even asked me to correct them myself. He suddenly stopped answering my calls. Then, some Dennis guy reached out and claimed that he was taking over to finish my website. When I asked for Robert, he had no answer for me. But, his voice was the same as Robert's. I suspected they were the same person. Finally, he said that he wanted to publish my site with the mistakes and that he would correct them later. I objected. Then, he started to disrespect me too by saying that there was no way I could write all these subjects by myself. He even told me that I could get in trouble if I copied someone else's site. Robert, Dennis or Stephen or whoever he is is Vietnamese because I know the accent very well. I am a physician with a PhD level degree and he believed that I have no writing skills. All that was to discourage me from asking him to finish my site. I told him that I would be calling the authorities on him if he did not finish the website. After 11 months, I decided that was enough. I found another company to create a nice website for me because I did not want to use what he did. I wish I knew or read reviews like these. Tailored Logo is garbage. Everyone needs to call the DOJ on him or them, Vietnamese scammers.

avatar
1
MOCEL DROP
VS
02 Oktober 2020
Horrible!!!! Don’t do it! Use Fiverr Instead

I initially purchased the professional package that guarantees me 4 different concepts but they would only do 1 and kept insisting; so I upgraded and they still refused to do more than 1 - I definitely regret doing it with them (FIVERR is the way to go and way cheaper); they'll scam you out of your money and will not give you what's on their actual package and every email will be them asking you to upgrade.

avatar
1
Complete scam
VS
25 Juli 2020
Horrible!

I paid several hundred dollars for a logo that I never received. This is a total scam! I think Dennis and Stephen are the same person. I requested several time to speak to a manager and it never happened. Now they refuse to speak to me and I am being refused a refund. They deserve zero stars but I am required to give 1. All these positive comments and reviews I believe to be fake as well.

avatar
1
Que Rucker
VS
18 Mei 2020
Scam

Straight scam dont do business you will not get what you pay for they will sake you a dream and take your money and leave you hanging I paid 1600 dollars and got nothing and I really believe Dennis and Robert is one person that's playing to be two different people these people are sorry they say guarantee money back they did not give me my money back

Tailored Logo Review: conclusie

Når det kommer til lavprislogodesigntjenester, synes Tailored Logo at være… en af dem. Virksomhedens portefølje er en meget blandet pose, og der er ingen måde at vide på, om du får noget unikt og kreativt, eller noget helt forfærdeligt generisk.

Ja da, du kunne hyre Tailored Logo til at lave dit logo, og du ville nok være fint tilfreds med det. Men for at sikre bedre kvalitet, anbefaler jeg at hyre nogle på Fiverr som har et portefølje du virkelig elsker (og måske også sparer dig lidt penge).

Fordele

 • Tilpassede logoer lavet af flere designere
 • Mange priser og pakker tilgængelig
 • Hurtig logodesignstidsrammer
 • 100% fuld returret

Ulemper

 • Basispakken giver dig kun to designkoncepter.
 • Ubegrænset antal ændringer tilbydes kun med dyrere pakker.
Andrea Schlottman Andrea Schlottman
Andrea is een ervaren content writer, copywriter en redactrice met speciale interesses in grafisch ontwerp, duurzame ontwikkeling, reizen en literatuur. Ze komt oorspronkelijk uit Texas en heeft over de hele wereld gewoond. Ze maakt regelmatig reizen om nieuwe plaatsen te ontdekken en familie in Japan te bezoeken.

Tailored Logo Alternatieven

Fiverr Logo Design Ik heb er een paar getest
4.9
De laagste prijzen voor een professioneel ontwerp
Lees review
Wix Logo Maker
4.8
Gratis logo voor niet-commercieel gebruik
Lees review
Tailor Brands
4.9
Eenvoudige logomaker voor gemakkelijke branding
Lees review
DesignCrowd
4.8
Grote community van professionele ontwerpers
Lees review
1248404