Kako registrirati novi račun na TMDHosting

Mark Holden
Mark Holden
2019 Augusztus 14
50

Nudeći zajednički (shared) hosting, VPS hosting, namjenske servere i cloud hosting, TMDHosting pokreće više od 300 000 web stranica. Ne radi se o velikom hosting servisu u usporedbi s drugim gigantima iz industrije, ali uglavnom imaju dobre recenzije, a planovi su im sveobuhvatni.

Ako ste se odlučili isprobati TMDHosting, ova recenzija će vas, korak po korak, voditi kroz postupak izrade računa. Izuzetno je jednostavan za upotrebu – u stvari, mnogo više nego mnogi drugi web hosting servisi koje sam koristio.

Kako napraviti novi račun na TMDHosting servisu

Ako ste spremni za početak rada s TMDHostingom, prvi korak je odabir plana. Postoje tri plana za shared hosting; Starter, Business i Enterprise. Resursi su prilično sveobuhvatni i svi planovi dolaze s neograničenim prostorom i bandwidthom.

Kako registrirati novi račun na TMDHosting

Odlučio sam se za Starter plan, ali ako vam treba više od jedne domene, morat ćete nadograditi na Business ili Enterprise plan. Jednom kada ste odlučili, kliknite na Get Started.

Kao što ste mogli i znati, usmjerit će vas na internetski obrazac za prijavu. Ono što me iznenadilo je izvrsno korisničko iskustvo. Obrazac je bio minimalan i jednostavan za upotrebu.

Prvo, morate odlučiti želite li kupiti domenu ili koristiti onu koju već imate. Iako su domene besplatne, odlučio sam koristiti jednu vlastitu, kako bih mogao testirati postupak povezivanja domene s trećim registrom na TMDHosting.

How to Create a New Account with TMDHosting-image2

Drugi korak je unos osnovnih podataka. Vrlo je jednostavno i trajalo je samo nekoliko sekundi.

How to Create a New Account with TMDHosting-image3

Sljedeći je korak je upis vaših podataka o plaćanju. Možete platiti kreditnom karticom, PayPalom ili bankovnim prijenosom.

How to Create a New Account with TMDHosting-image4

Tada su me tražili da odaberem željenu lokaciju servera, što je prilično rijetka opcija za shared hosting. Ako niste sigurni, odaberite servere koji su najbliži vašoj glavnoj korisničkoj bazi.

How to Create a New Account with TMDHosting-image5

Tada će vas tražiti da odaberete duljinu pretplate. Uvjeti da ne platite naknadu za postavljanje je odabir jednogodišnje, dvogodišnje ili trogodišnje pretplate. Ako želite platiti malu naknadu za postavljanje, slobodno možete odabrati mjesečni plan.

How to Create a New Account with TMDHosting-image6

Posljednji korak je izbor neobaveznih dodataka. Nijedan od njih nije važan za vaš hosting plan, pa možete lako preskočiti ovaj dio.

How to Create a New Account with TMDHosting-image7

To je to. Registrirali ste račun na TMDHostingu. U samo nekoliko minuta, jednostavno i zaista je odlično namijenjen početnicima.

How to Create a New Account with TMDHosting-image8

Odlično korisničko iskustvo

Koristio sam puno web hosting servisa, a mnogi nemaju 100% glatke procese registracije. Toplo preporučujem TMDHosting početnicima, ne samo zbog izvrsnog korisničkog iskustva, već i zbog lakoće pristupa korisničkoj usluzi tijekom cijelog postupka.

Ako želite saznati više o TMDHostingu, preporučio bih vam da pročitate cijelu recenziju. Alternativno, ako tražite hosting koji nudi naprednije značajke, kliknite ovdje i saznajte sve o Cloudways.

50 taps
Tapsolja meg a bejegyzést, ha hasznosnak találta!

Hozzá szeretne szólni?

0 a minimális 100 karakterből
Kötelező mező Maximal length of comment is equal 80000 chars A komment minimális hossza 100 karakter

Minden felhasználói kommentet ellenőrzünk 48 órán belül, hogy Önhöz hasonló valós személyektől származnak-e. Örülünk, hogy hasznosnak találta a cikket - értékelnénk, ha még több emberrel osztaná meg.

Ossza meg a blog bejegyzést barátaival és munkatársaival most:

We check all comments within 48 hours to make sure they're from real users like you. In the meantime, you can share your comment with others to let more people know what you think.

Havonta egyszer érdekes és hasznos tippeket, ötleteket és tanácsokat fog kapni arról, hogy hogyan javíthatja weboldala teljesítményét és valósíthatja meg digitális marketing céljait.

So happy you liked it!

Share it with your friends!

© 2019 WebsitePlanet.com. Minden jog fenntartva