Kako otkazati svoj račun i pretplatu na TMDHosting i tražiti povrat novca

Mark Holden
Mark Holden
2019 Augusztus 14
48

Testirali smo politiku povrata novca TMDHosting servisa. Drago nam je što vas možemo obavijestiti da smo dobili povrat u cijelosti, iako smo se prijavili za najjeftiniji plan.

TMDHosting nudi pristupačne planove prepune značajki, pružajući dobru vrijednost za vaš novac.

Međutim, nije baš najbolja opcija za svakog. Nije najbolji izbor za napredne korisnike, a prošli korisnici žale se na razne probleme. Dakle, ako ste se registrirali i ustanovili da nije sasvim ispravna opcija za vas, ovaj će vas članak, korak po korak, voditi kroz postupak otkazivanja pretplate i traženja povrata novca.

Ako ste u potrazi za novim hosting servisom prihvatljive cijene, pogledajte Hostinger ili jedan od naših drugih preporučenih alternativa.

Brzi vodič: Kako otkazati račun i pretplatu na TMDHosting i zatražiti povrat novca

  1. Otvorite nadzornu ploču, odaberite uslugu koju želite otkazati i kliknite View/Edit.
  2. Kliknite Cancellation i ispunite obrazac. Obavezno upišite bilješku i zatražite povrat novca.
  3. Kad primite email koji vam govori da je vaš zahtjev na čekanju, morate se obratiti korisničkoj podršci putem live chat-a u roku od 96 sati da biste potvrdili svoj zahtjev.
  4. Tada će se vam novac biti vraćen.

Moje iskustvo s otkazivanjem računa na TMDHosting

Prvo, važno je napomenuti da TMDHosting ima 60-dnevno jamstvo povrata novca, što je dvostruko duže od onoga što nudi većina hosting servisa. To znači da možete testirati pakete nevjerojatna dva mjeseca bez rizika.

Ako trebate otkazati pretplatu nakon što vam prođe razdoblje povrata novca, to možete jednostavno učiniti na nadzornoj ploči. Jednostavno odaberite uslugu koju želite otkazati i kliknite na View/Edit.

Pojavit će se nova stranica – naći ćete Cancellation opciju na dnu.

Kako otkazati svoj račun i pretplatu na TMDHosting i tražiti povrat novca

S druge strane, ako trebate otkazati i dobiti povrat novca, postupak je isti. Prvi korak je ispuniti obrazac za otkazivanje putem online nadzorne ploče. Samo obavezno zabilježite na obrascu da i vi trebate dobiti povrat novca.

Podnio sam zahtjev korisničkoj podršci oko 13:00 u utorak popodne. Ubrzo nakon toga primio sam email u kojoj se potvrđuje da je moj zahtjev za otkaz pretplate još u tijeku.

How to Cancel Your Account with TMDHosting and Get a Refund-image2

Unatoč činjenici da sam ispunio online obrazac sa zahtjevom za otkazivanje pretplate, ipak sam trebao kontaktirati podršku putem live chata da bih dobio odobrenje. Kliknuo sam na live chat i zamolio ih da nastave s otkazivanjem.

Kao i obično, agent se odmah javio i bio je od pomoći. Međutim, ubrzo je postalo očito da je svrha razgovora bila uvjeriti me da ostanem njihov korisnik. Nekoliko puta su me pitali zašto odlazim i jesam li svjestan drugih planova koje TMDHosting nudi, a koji bi možda bili prikladniji.

How to Cancel Your Account with TMDHosting and Get a Refund-image3

Nakon otprilike pet minuta razgovora, moj račun je konačno otkazan. Primio sam email potvrdu, uključujući savjet da će mi se izvršiti povrat uplate.

How to Cancel Your Account with TMDHosting and Get a Refund-image4

Do sada je sve bilo dobro. No, sljedeći email koji sam dobio je sadržavao informacije da će moj povrat biti umanjen za naknadu za postavljanje. Ne radi se o velikoj količini novca, ali trebate uzeti u obzir i to ako razmišljate samo o testiranju usluga.

How to Cancel Your Account with TMDHosting and Get a Refund-image5

Najbolje TMDHosting alternative

  • Ako smatrate da TMDHosting ima previše osnovne značajke i tražite hosting koji nudi naprednije značajke, trebali biste pročitati više Cloudways servisu.
  • Ako vam je potrebno napredno, skalabilno rješenje za vaše poslovanje, Liquid Web je odlična opcija.
  • Ako tražite još povoljniji hosting, svakako preporučujemo da pogledate i Hostinger.

Složenije od registracije

Ako ste pročitali moj članak o registraciji na TMDHosting, znate koliko je postupak jednostavan i jasan. Stoga su me malo iznenadili dodatni koraci koje TMDHosting zahtjeva kako biste otkazali svoj račun. Također sam razočaran što nisam dobio i povrat naknade za postavljanje.

Ipak, ako želite saznati više o značajkama koje su prilagođene početnicima TMDHosting-a, kliknite ovdje i pročitajte cijelu recenziju.

48 taps
Tapsolja meg a bejegyzést, ha hasznosnak találta!

Hozzá szeretne szólni?

0 a minimális 100 karakterből
Kötelező mező Maximal length of comment is equal 80000 chars A komment minimális hossza 100 karakter

Minden felhasználói kommentet ellenőrzünk 48 órán belül, hogy Önhöz hasonló valós személyektől származnak-e. Örülünk, hogy hasznosnak találta a cikket - értékelnénk, ha még több emberrel osztaná meg.

Ossza meg a blog bejegyzést barátaival és munkatársaival most:

We check all comments within 48 hours to make sure they're from real users like you. In the meantime, you can share your comment with others to let more people know what you think.

Havonta egyszer érdekes és hasznos tippeket, ötleteket és tanácsokat fog kapni arról, hogy hogyan javíthatja weboldala teljesítményét és valósíthatja meg digitális marketing céljait.

So happy you liked it!

Share it with your friends!

© 2019 WebsitePlanet.com. Minden jog fenntartva